Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sexercise - World Of Bliss

Sexercise

sexercise, orgasm, sex, couple

Ju mer du tränar, desto större sexlust får du. Ju mer sex du har, desto mer vältränad blir du. Ju mer vältränad du är, desto mer sex orkar du och desto starkare orgasmer får du. Kan det bli bättre?

Både när du tränar och när du har sex utsöndras ”måbra” hormoner. Så om du tränar och (eller) har sex regelbundet får du ett roligare liv, om du nu tycker det är roligt att må bra vill säga. Dessutom får du bättre uthållighet, smidighet och muskelstyrka av träning och det leder förstås till att du blir mer uthållig och smidig när du har sex. När du har sex tränar du dessutom upp smidighet, styrka och uthållighet utan att du kanske ens lägger märke till det. Det ena förstärker det andra i en oändlig positiv spiral.

För några år sedan började jag träna regelbundet, cirka 3 gånger i veckan. I långsam takt ökade min sexlust. Idag ser jag ett tydligt samband där emellan. När jag har ett träningsuppehåll dippar mitt humör och min sexlust rejält. För mig är det superviktigt att hålla igång en regelbunden träning. Både för mitt mentala välbefinnande och för min sexlust. När jag känner mig vältränad känner jag mig dessutom mycket snyggare. Även om det inte syns någon skillnad på utsidan känner jag mig supervältränad och fit när jag kommer från gymmet eller löprundan. När jag känner mig snygg inifrån känner jag mig betydligt sexigare än när jag legat i soffan och vräkt i mig chips och godis. När du väljer att bry dig om din kropp genom träning, oavsett om det syns på kroppen eller ej, lovar jag att du känner dig attraktivare inifrån och ut. Det handlar inte om att ha magrutor istället för kurvor, det handlar om att vi mår bra av att bry oss om vår kropp. Mår kroppen bra mår själen bra. När vi älskar vår kropp precis som den är, då blir vi som vackrast.

Det är inte bara sexlusten som påverkas av träning även den sexuella förmågan förbättras. En amerikanska studie visade att det finns ett tydligt samband mellan att vara soffpotatis och bristande sexuell förmåga. Enligt studien förbättrade 1h motion tre gånger i veckan den sexuella förmågan hos medelålders män. Det vill säga hur ofta de hade sex, antalet orgasmer och hur tillfredsställda de kände sig. En annan studie påvisade att kvinnor i 40 års åldern som motionerade regelbundet hade oftare sex och kände sig mer tillfredsställda än kvinnor som inte motionerade.

Lite sexercise fakta: Hjärtat slår vanligtvis omkring 70 slag/minut. Vid sex ökar hjärtslagen till 150 slag/minut. Det är samma nivå som en elitidrottares hjärtfrekvens vid maximal ansträngning. Intensivt sex motsvarar 15 – 20 minuter på löpbandet. Sammandragning av inre bukmuskulaturen under sex bidrar till att stärka dessa muskler.

Om du skulle vilja ha ett roligare sexliv och ett roligare liv rekommendera jag varmt: ut och rör på dig!


World of Bliss sexercise rekommendationer

1 Yogapass i veckan

1 konditionspass (t ex löprunda eller cykling) i veckan

1 styrkepass (hemma eller på gym) i veckan

7-minutes: ladda ner någon av alla 7 minutes appar som finns på nätet och avsätt 7 ynka minuter varje dag till att träna upp din grundfysik. Superbra och enkelt.


Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews