Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sommar…och sex. Sommarsex! - World Of Bliss

Sommar…och sex. Sommarsex!

sex om sex, erotik, mjukporr, dogging, cuckolding

Enligt kalendern är vi mitt i sommaren just nu. Enligt termometern så är det nog mer snarlikt höst. Men OK…låt oss utgå från att det är sommar och semester med lata dagar och massor med tid för varandra. Javisst, det är ju den där boken man vill hinna läsa också, eller den där hobbyn man äntligen har tid till när man har semester. Men visst är det så att sommaren i sig gör att vi känner oss gladare, mer energiska och även sexigare?! Vilket i sin tur är de rätta ingredienserna för…ja, du har gissat rätt…massor av sex!
Här kommer lite tips på hur sommaren kan hettas till rejält med sommarsex:

Eftermiddagssex
Enligt en sexstudie som nyligen gjorts har de flesta människor sex runt 19:30 på kvällen, men rapporterar samtidigt att de känner sig som kåtast runt 16:30 på eftermiddagen. Varför vänta i tre timmar? Nu när det är semester har du tid att göra om på dina dagliga rutiner och varför inte planera in eftermiddagar tillsammans där ni inte har något annat än sex på menyn?! Det bästa som kan hända är att du blir gladare, nöjdare och mer avslappnad!

Utomhussex
Det finns ingen anledning till att hålla sig inomhus om solen skiner och himlen är blå. Och vem har inte fantiserat om att ha sex ute i det fria. Att byta omgivningar kan vara otroligt spännande och upphetsande. Nu kanske inte den mysigaste idén är att ha sex på en sandstrand, om du inte nödvändigtvis vill plocka sandkorn från både den ena och den andra kroppsdelen i dagar efteråt. Men det finns så mycket mer. I en mysig hörna i din trädgård, på en äng eller varför inte på en avskild skogsstig (med betoning på avskild)! Det är enbart fantasin som sätter stopp för kreativiteten.

Testa onani utomhus.. själv..

Att ha sex med någon utomhus kan vara riktigt härligt, många har testat att ha sex utomhus. Det firrar till lite extra av spänningen att slinka in på en avskild skogsväg och ha hett, passionerande sex med någon. Men varför vara beronde av någon annan? Var lite wild and crazy, testa att onanera utomhus. Kanske till och med ännu mera pirrande än att ha sex med någon, lite mera förbjudet… ;). Vill du vara lite försiktig kan du alltid testa en We-Vibe, som du diskret kan ha i trosorna och fjärrstyra med en app i din telefon.

We-Vibe : För diskret onani

We-Vibe är nog primärt tänka för par under sex, men det går precis lika bra att onanera med den, i synnerhet om du behåller trosorna på. Då kan du vara riktigt busig och använda den även med folk runt om utan att dom kan gissa något ;). För inspiration kan du kolla in hur tjejen i det här klippet använder den (OBS, länk till en filmsida med mycket naket; Onani med We-Vibe), eller på samma sida, hur ett par använder den. 

Ice, ice baby
Trots att denna sommaren inte går till historien som den varmaste eller bästa temperaturmässigt så finns det ingenting som hindrar att värmen mellan lakanen vrids upp både en och två grader och då kan det vara läge att svalka sig. Gå till frysen och ta ut isbitar, eller frusna vindruvor för den delen! Ja, för isande kyla och en varm naken kropp är verkligen den perfekta kombinationen.
Låt isbitarna smälta i munnen medan du låter dina kalla läppar glida över din partners bröst, mage, axlar, hals…och försök sedan behålla isen i munnen medan du tillfredsställer din partner oralt. Kylan från isen i kombination med värmen från din mun kommer att ge en fantastisk upplevelse för er båda två.
Image

Bli våt
Sex i duschen är en perfekt sommarsex aktivitet. Med tanke på hur litet utrymmet är så behöver man bli kreativ i sina sexpositioner. Du kan bli hur svettig som helst och samtidigt bli fräsch på en och samma gång, och till på köpet är det bevisat att kallt vatten stimulerar sexlusten. Man har upptäckt att testosteronhalten hos män ökar i kallt vatten, vilket i sin tur ökar libidon och stimulerar cirkulationen. Och om du har tur nog att ha ett avtagbart duschuvud så vet du nog redan vad du kan göra…


Så njut av sommaren, njut av varandra och njut av sex! Sommarsex

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews