Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Sex om sex – del 2 - World Of Bliss

Sex om sex – del 2

sex om sex, dogging, cuckolding,
Young woman undressing muscular man on dark background

Har du någonsin funderat på hur ofta kassörskan i närbutiken har sex? Vilken ställning grannarna gillar bäst? Eller vad busschauffören har för hemliga fantasier? Nu har du chansen att följa med sex stycken olika människor in i sovrummet – eller upp på köksbordet. De skulle kunna vara din granne, din frisör eller din arbetskamrat. Alla har vi våra hemligheter, här delar sex vanliga människor med sig utav sina. Det här är del 2 av i “Sex om sex – del 1” kan du läsa om Emma, Krister och Sandra.

Robert är 30 år och lever i en relation, med en kvinna. Han är bisexuell eller sapiosexuell, vilket innebär att han tänder på en person och dennes intellekt. Han uppskattar att han har sex omkring 5-10 gånger per månad.
– Det har blivit mindre med tiden, livet och vardagen kommer liksom i vägen, säger han. Förr var det i stort sätt varje dag. När det kommer till vem som tar initiativ så brukar han själv vara den som gör det första gången, men i ett förhållande är det oftast partnern. För att sexet ska bli bra måste det vara passionerat, båda ska vara på humör, man ska känna varandra bra och veta hur man på bästa sätt triggar varandra.

Robert önskar att hans flickvän hade ett mer öppet sinne, och gillade att experimentera lika mycket som han själv.
– Jag har massor av fetischer, men min i särklass starkaste dragning har jag till cuckolding. Jag tänder på kvinnor som är öppet otrogna mot sina män och som har kommit att acceptera den sidan hos sig själva som naturlig. Hans flickvän har erkänt att hon har haft sex med andra män under deras tid tillsammans men hon verkar inte helt dela hans fetisch och cuckolding konceptet.
– Det är fortfarande nytt för henne, säger Robert. Det bästa vore om hon kunde uppnå ett stadie av acceptans som tillåter henne att ta hem män till oss och ogenerat ha sex med dem som hon känner för.

Hans bästa sexuella upplevelse hade han då hans flickvän kom hem dagen efter att ha varit ute.
– Att hon kom hem dagen efter innebar såklart att någon man hade fått med henne hem. Vad jag inte visste var att de haft sex utan kondom, och han hade kommit i henne, berättar Robert. Smaken av det fanns kvar när jag gick ned på henne. Den känslan är svårslagen.

Något han fantiserar om att testa är så kallad ”påtvingad bisexualitet”. Han tänder visserligen på män men långt ifrån alla män och egentligen främst kvinnor. Att en dominant kvinna skulle tvinga honom att bli tagen eller suga av en man är någonting han gärna skulle vilja uppleva, även om han tror att det är närmast omöjligt och inte kommer att hända. Han vet inte om han någonsin kommer att bli helt nöjd med sitt sexliv.
– Kan man bli det? Sex är så brett, det finns alltid något nytt att testa.

Sophia är 33 år och gift med Peter. De har varit ett par i många år och har sex fyra gånger i veckan. Första åren var det Peter som förförde, men nu är det oftast Sophia.
– Oftast vill jag ha raka rör och på bara, säger hon. Men ibland är det trevligt när spänningen byggs upp under dagen.

Hon tycker att renlighet och kärlek är det viktigaste för att sexet ska bli bra. Eftersom de har 4 barn så har de sex där det blir, men hon skulle vilja ha mer äventyr. Men överlag är hon nöjd med sitt sexliv.

Kenny är en 42-årig heterosexuell man. Han är gift, och de har sex 4-5 gånger i veckan. Han och hans fru tar initiativ ungefär lika ofta. Han föredrar att bli förförd med kåta blickar, långsamma smekningar och sexiga viskningar.

– För att sexet ska bli bra är det viktigt med ömsesidig respekt för varandra och att man lyssnar på varandra, säger han.
Han är väldigt nöjd med sitt sexliv men skulle gärna vilja använda lite sexleksaker ibland. Han har gärna analsex, och gillar facials och deepthroat. Dessa favoriter är också inslag i hans sexliv. Inomhus är soffan favoritplatsen men även utomhus är en favorit.

– Min bästa sexuella upplevelse var den kvällen då jag lärde mig att ge en kvinna fontänorgasm, berättar Kenny.
Han är lite nyfiken på att testa dogging, och tror också att han kommer att prova på det nu när det börjar bli lite varmare ute.

*Cuckolding – innebär att män vill eller snarare tänder på att deras partner har sex med andra. Läs mera på Wikipedia eller Urbandictionary.

** Dogging – innebär att främmande människor möts på nätet och bestämmer tid och plats för att ha sex i verkligheten. Gärna så offentligt som möjligt. Aftonbladet skrev om detta redan 2008 “Sommaren heta sextrend – dogging“. Väldigt vågade filmer på dogging hittar du på pornhub.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews