Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 10 bästa platser för sex i det fria - World Of Bliss

10 bästa platser för sex i det fria

sex naket par ute natur

Våren och sommaren bjuder in till grillkvällar, utflykter och båtturer. Allt blommar upp omkring oss och även vår inre äventyrare vaknar till liv. Fantiserar du om sex i det fria, att smyga iväg en stund utan att bli upptäckta? Även om du inte gillar att ta risker och absolut inte skulle vilja bli upptäckt så lockar kanske tanken. Sex i det fria tillför rejäl spänning till sexet. Här kommer Bliss 10 bästa hemliga platser för sexskapader ute. Vi vill självklart inte uppmuntra någon att ägna sig åt förargelseväckande uppträdande – det här är enbart inspiration för fantasin (och för de som inte blir upptäckta).

sex naket par ute natur

 

1. Parken

Sommaren bjuder på många parkutflyker. Picknick med vänner, en glass på en parkbänk, brännboll med jobbet. De flesta parker hyser någon undanskymd vrå eller parkbänk som bjuder in till en hemlig sexstund. Vi rekommenderar dock nattetid då det är folktomt i parken eller tidig morgon i samband med joggingturen.

2. Skogen

Förgyll skogspromenaden med lite hemlig älskog. Ni är ute på svärföräldrarnas sommarställe, på skogspromenad med halva släkten som ni har umgåtts med dygnet runt i flera dagar. Smit iväg för en snabbis några hundra meter bort, återförenas sedan med oskyldig min och skyll på att ni gick vilse.

3. På bryggan 

Det finns gott om sjöar och kust i vårt avlånga land och därmed många mysiga bryggor. Ta med filt och en picknick till en avskild brygga och avsluta utflykten med sex.

4. I vattnet

Finns det något bättre gömställe än att ha sex i vatten? Simma ut tillsammans och sedan passa på och ha sex. Vi säger bara: pokerface. Undra hur många smygälskande man har simmat förbi?

5. Shoppingcentret 

Shoppingcentrum är det perfekta tillhållet regniga dagar. Ingen lägger egentligen märke till alla dessa undangömda, obemannade, obefolkade vrår, gångar och trapphus som finns i varje shoppingcentrum. Smyg undan och skynda sig lite, ifall det trots allt kommer någon. Ooh, så spännande.

6. Tomt universitetsklassrum

Har du någonsin fantiserat om sex under tråkiga lektioner? Eller vill du återuppleva studietiden? Ta en avstickare till ditt närmaste universitet (folkhögskola eller annan lämplig vuxenskola) och smyg in i ett tomt klassrum för en stunds se på närmaste bänk.

7. Kyrkogård 

Kyrkogårdar är öppna för allmänheten, vackra och folktomma nattetid. Smyg er in en ljuvlig sommarnatt och känn spänningen. Lite läskigt kanske men det tillför en extra krydda till sexet.

8. Golfbana

Oavsett om du spelar golf eller ej, tänk att ha sex på en golfbana! Perfekt mjukt gräs, sandbunkrar och väldigt förbjudet.  Smyg ut på banan en sommarnatt och älska under stjärnorna. Det här passar även den mest rädd-för-att-bli-upptäckt personen.

9. Garderob

Och då menar vi inte garderoben där hemma utan en allmän garderob på hotell, konferensanläggning, festlokal, restaurang, nattklubb, teater eller opera. Tänk dig en sommardrink på Badhotellet eller sommarens bröllopsfest, lite obemärkt glider ni in till garderoben och hänger er åt en snabbis i mörkret.

10. Bilen

Visserligen en gammal klassiker men ett säkert kort. Kör in på en enskild väg om ni vill minimera risken för förbipasserande fluktare. Eller parkera på en mer offentlig plats och låt rutorna imma igen om ni tjusas av risken att bli upptäckta. Ja, resten kan ni tänka ut själva.

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews