Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Min man vill bli dominerad - World Of Bliss

Min man vill bli dominerad

Dominera min man

Vill din man att du ska dominera honom eller har du själv kommit på att du vill dominera? Välkommen till en helt ny värld av möjligheter. Nu kan du bestämma när, hur, var och hur länge ni ska ha sex. Sugen på en liten morgonorgasm för egen del innan ni går upp? Sugen på att se honom nästan komma och sedan ändå inte? Eller kanske är du sugen på att planera en lång lekstund där han ska få sig en ordentlig omgång?

Efter ett antal år i en BDSM relation där min man har varit den dominanta parten i vårt sexliv, uttrycker han en dag att han skulle vilja testa att bli dominerad. Oj, skulle jag kunna och vilja dominera honom? När den första överraskningen har lagt sig och jag läser på lite, attraheras jag av idén. 

Hur får du din man att lyda?

Du undrar kanske hur du ska bestämma över din man när du inte har det fysiska övertaget. Svårt att befalla någon som är starkare än du? Om jag inte gör som min dominanta man “befaller” brukar han ta ett bestämt tag runt min nacke eller vrida om min arm och genast få mig att “lyda”. (Behöver jag lägga till att jag som undergiven blir rejält upphetsad av dessa “tvång”). Observera att den undergivna alltid måste kunna säga rött och att all lek då genast upphör. 

Hur får du din undergivna man att göra som du vill? Enkelt, istället för att använda dig av fysisk styrka använder du dig av sexuell list. Hetsa upp honom, locka med sexuell njutning och hota med att det inte blir någon sexuell njutning om han inte är lydig. Jag hetsade upp honom i dagar, lite kuksugning på morgonen, antydningar om att få komma senare i veckan, en smekning på kuken lite då och då under dagen och så vidare. Dessutom bygger hela BDSM dynamiken på att den undergivna vill bli dominerad, oavsedd vem som är starkast. 

Steg 1 – Bygg upp den sexuella laddningen

Meddela honom att på fredag (alternativt om ett par dagar, då ni har gott om tid och är ostörda) då ska vi ha sex och jag kommer bestämma över dig. Antyd hela veckan att han inte har en aning om vad han kommer utsättas för, att han ska vara förberedd och så vidare. Bygg upp stämningen, antyd, rör vid hans kropp och kuk i förbifarten så mycket som möjligt under veckan. Markera att det är din kuk och att du bestämmer över den nu. Det är så mycket enklare än jag anade, locka med sex, kåta upp honom lite då och då under dagen, i dagar och du får en trogen hundvalp som följer dig i hälarna och vill gör allt för dig. Testa, det funkar.  

Steg 2 – Attityd

Inta en kaxig, flirtig, självsäker attityd. Nu är det du som bestämmer, du tolererar inget jidder, om han sköter sig får han kanske en belöning, om han missköter sig blir det ingen belöning. Vill du verkligen gå miste om belöningen, lilla gubben? Du äger fett, du bestämmer, du är drottningen. Alternativt gudinna, sträng skolfröken, omvårdande sköterska eller vilken roll som attraherar dig mest. 

Steg 3 – Planera lekstunden

Planera vad du ska göra under sessionen, skriv ett manus (mentalt eller på papper). Förbered alla detaljer, det är inte sexigt att leta efter saker eller krångla med att sätta fast rep under sängen mitt under sessionen. Såvida du inte gör det planerat för att dra ut på väntan och spänningen.

Inhandla gärna lite nya sexleksaker för att överraska honom och själv komma in i stämningen ytterligare. Jag går iväg efter jobbet och köper ett par nya manschetter för att kunna sätta fast honom ordentligt i sängen och slippa olydigheter. Samt en penisring som går runt penis och pung för att markera min egendom och skapa extra känsla. Dessutom ser den till att pungen inte kryper upp i ljumsken vid lek, något som sägs vara väldigt obehagligt. Jag har tänkt ut i grova drag vad jag vill göra med honom och i vilken ordning. Med utrymme för improvisation beroende på vad jag känner för i stunden.

Steg 4 – Vad fantiserar han om

Ta reda på vad han fantiserar om, innan er första session. Vad menar han med att bli dominerad? Det kan innebära väldigt olika saker för olika personer. Kanske vill han bara bli bunden och avrunkad eller fantiserar han om en rejäl omgång med smisk, anallek och full slavkommendering? Vad kan han i dagsläget inte tänka sig att bli utsatt för, vad är hans absoluta nej, rött, nej? Vad vill han väldigt gärna bli utsatt för och vad vill han utforska lite försiktigt? Jag skickar ett sms några dagar före vår session och frågar om detta. Till svar får jag ett långt, genomtänkt och sexigt svar.  Denna övning är även en del i att bygga upp spänningen inför fredagens lekstund och ger mig ytterligare lite inspiration. 

Steg 5 – Dags att dominera honom

När han kommer innanför dörren får han en drink för att lugna nerverna lite. Stora mängder alkohol och BDSM är dock ett stort nej. Bägge parter ska ha full kontroll över sina känslor.

Jag meddelar att hans säkerhetsord är rött, säger han rött kommer all lek upphöra omedelbart. Om något känns på gränsen ska han säga gult. Jag beordrar honom att ta en dusch, tvätta sig ordentligt, även i stjärten och sedan lägga sig på sängen. 

Det är bra att ge så detaljerade instruktioner som möjligt

Ge tydliga instruktioner

Det är bra att ge så detaljerade instruktioner som möjligt. Den undergivna ska inte behöva tänka överhuvudtaget. En del av tjusningen med att bli dominerad är att din egen möjlighet att tänka och agera tas ifrån dig. Din dominanta partner tar hand om dig, du behöver inte tänka det minsta eller oroa dig för någonting. Det gör att du kan slappna av helt och i mitt fall att alla pågående tankar i huvudet tystnar. Jag blir helt närvarande i nuet när jag blir dominerad. 

Jag har förberett vårt sovrum med musik, dämpad belysning, levande ljus. Förberett rep i sängbenen för att snabbt kunna dra fram och fästa i hans manschetter. 

När han lägger sig på sängen beordrar jag honom att lägga sig på mage. Självklart lägger han sig förväntansfull på rygg först, precis som jag hade trott och jag säger vänligt men bestämt till honom att lägga sig på mage. Nu visar jag att det inte blir som han tänkt sig, det är jag som bestämmer och det kommer även bli obekvämt. Vad har du gett dig inpå mannen min? För att beröva honom ytterligare kontroll tar jag på honom ögonbindel.

Jag börjar med “sensation play”, jag berör honom med kalla isbitar över ryggen, droppar hett BDSM vax över ryggen, drar hårda naglar, droppar vax på rumpan. Börja nudda hans pung i förbifarten. Laddningen byggs långsamt upp. 

Dags att vända sig om, på med manschetter på armar och ben och fastsättning i repen från sängbenen. Nu ligger han där min man, med rejält stånd och särade armar och ben, fastspänd i sängen med ögonbindel. Vad känner jag för? Låt leken börja på allvar. 

Vad er lek ska bestå av bestämmer du. CBT (cock and ball torture), lättare cock and ball play, spanking, anallek, förnedring, örfilar, spottande, nypa, kittling, bondage/rep-lek. Googla, läs på, lägg till din egen stil.

Steg 6 – Din Orgasm

Det är absolut inte självklart att er lekstund ska utmynna i orgasm. Ibland vill man bara ha en BDSM lekstund utan orgasm. Jag ska få minst en orgasm innan han förtjänar en. Jag använder hans kropp för att ta mig min tillfredsställelse. Han kan få slicka mig i evighet eller precis så länge som jag känner för. Äntligen tänker jag inte “undrar om han tycker det är tråkigt nu, att jag aldrig kommer, att han fortsätter för att vara sjyst eftersom jag sugit av honom” och sådant trams som försiggår i min hjärna. Ärligt talat, vilken kille som vill bli dominerad tänder inte på att du sätter dig över hans ansikte och beordrar honom att slicka dig. Dessutom är det fritt fram att korrigera honom tills han gör det exakt så som du vill bli slickad. 

Steg 7 – Hans orgasm, Förstörd orgasm, Ruined Orgasm

Jag älskar tanken på att ge honom en förstörd orgasm. Det finns härliga filmer på porrsiter på temat “ruined orgasm”. Runka honom ljuvt tills han nästan kommer, pausa lite kort, fortsätt runka tills han nästan kommer igen, pausa och så vidare. Till slut när han precis ska komma släpp taget och den ljuvaste utlösningen rinner ut i pulser utan att du ens rör vid hans kuk. Han har fått en utlösning men ingen orgasm. Ljuva ljuva sperma glänser över hela hans kuk och mage. Yum.

Steg 8 – Eftervård

När du har tröttnat på att leka är det dags att befria honom från diverse sexleksaker och bondage. Nu kommer den viktiga eftervården, ligg nära och låt honom känna dig ta hand om honom. Nu är ni som mest sårbara, både den undergivna och den dominanta partnern. Ge varandra närhet och möjlighet att prata om lekstunden. Ge er tid att landa i efterdyningarna. 

Switch 

Att byta från dominant till undergiven (och tvärtom) kallas för att switcha. Hur blir det nu med rollerna i vår relation? Några dagar efter lekstunden bestämmer vi att fortsätta med mig som Domina i en månad och sedan utvärdera om vi vill fortsätta så här. Det tar ett tag att komma in i rollen och utveckla dynamiken och leken. Vi gillade båda att låta mig dominera. Sedan får vi se om vi fortsätter ett tag till, switchar tillbaka eller hittar ett bra sätt att varierar våra roller. Det är kul att dominera men det är också kul att bli dominerad. Däremot funkar det inte att någon beordrar den andra att dominera, initiativet måste komma från den dominanta, rollerna måste vara tydligt förutbestämda. Annars är det den undergivna som styr och dominerar underifrån och det förtar dynamiken i BDSM dominansleken. 

Femdom – mitt nya liv som Domina

Att dominera min partner sexuellt har gett mig en rejäl mental styrkekick. Jag känner mig starkare, någonting inom mig har vaknat till liv. Varför håller jag på och mesar så mycket i mitt vardags- och yrkesliv. Ibland när jag vet vad jag vill säger jag “jag vet inte”. Ibland när jag vet att någon har helt fel säger jag ingenting eller antyder att det kanske skulle kunna vara så “men jag vet inte”. Jag har förminskat mig och mesat så länge för att andra inte ska känna sig obekväma. Och framför allt för att inte framstå som en bestämd bitch. Jag har en mental bild av att i vårt samhälle ses en man som pekar med hela handen som stark och full av pondus. Medan en kvinna som pekar med hela handen ses som lite hysterisk och en jobbig bitch. Inget mer av det tramset för min del. Nu ska jag äga hela världen och inte bry mig vad någon tycker. Bitches, här kommer Dominan med stort D. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews