Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Det var som katten - World Of Bliss

Det var som katten

erotisk novell det var som katten

av Apan.se

Föreställ dig känslan av att komma hem ett dygn tidigare än beräknat från en tröttsam och tärande konferens i London.

Du har en bild framför dig av hur du och din älskade dricker en kopp te i soffan och myser med katterna. Ni har tänt kakelugnen och planerar julklappsinköpen till släkt och vänner.

Föreställ dig att taxichauffören som plockade upp dig vid t-centralen var en indier som sjöng julsånger efter bästa förmåga.

Du dricksar lite mer än nödvändigt, för sångens skull och för att du är på det humöret. Om en vecka är det julafton.

I resväskan ligger en fin present som du har köpt till din älskade.

Föreställ dig att du låser upp ytterdörren, öppnar den tyst, med en förhoppning om att finna din älskade slumrandes i soffan. Föreställ dig min reaktionen när en stank av kön slår emot mig så fort jag öppnat dörren.

Det luktade sex i hela lägenheten. Jag anande oråd när jag såg stövlarna i hallen och kappan som låg slängd över soffryggen. Katterna jamade högt när jag kom. Innan jag ens hade hunnit ta av mig ytterkläderna hade jag två lurviga vänner spinnandes runt benen. På köksbordet stod två tomma flaskor mousserat vin, en öppnad kondomförpackning och en okänd handväska i svart skinn. Med hjärtat i halsgropen tassade jag tyst mot sovrummet. Dörren stod på glänt. Ett pirr gick som en stöt genom hela kroppen. Trots att jag i samma stund kände både äckel, avsky och hat kunde jag inte låta bli att titta på skådespelet framför mig
Kvinnan var mycket vacker.
Hon halvlåg på kuddarna med slutna ögon och en plutande mun som gav ifrån sig tunga stön.
Hennes kropp var kurvig, hennes stora vackra bröst guppade i ojämn rytm.

Det långa blonda hår svallade ut över kudden. Pontus slickade henne och det fanns inga tvivel att hon njöt. Vacker som en gudinna låg hon i min säng med min sambos tunga inuti sitt sköte.

Jag blev helt paralyserad.
Jag vågade knappast andas, dels för att jag inte ville bli upptäckt och dels för att jag var orolig över hur mitt andetag i sådanafall skulle vara. Jag var upphetsad och kåt.

I efterhand kan jag förvånas över min reaktion, men just då föreföll sig allt så naturligt. Jag ville inte störa dem. Jag ville titta på och vara delaktig på mitt sätt.

Som i trans lyfte jag min kjol, drog ner trosorna försiktigt och lät fingret glida in mellan mina blodfyllda blygdläpparna. Kvinnans guppande bröst var fina och jag undrade om de var lika fasta och fylliga som de såg ut att vara. Jag skulle vilja suga på dem, kyssa hennes läppar och låta henne omfamna mina bröst i ett stadigt tag. En bild av henne och mig fladdrade förbi. I min fantasi var det jag som låg med guppande bröst och blev slickad, av henne. Jag andades tungt, smekte mig själv intensivt och målinriktat. En skön känsla av total avslappning spred sig i kroppen, då det gick för mig.

“Älskling, jag vill suga dig. Jag vill suga dig nu! Kom, älskling kom.”

Pontus lade sig tillrätta och kvinnan fattade ett stadigt tag om hans hårda penis. Plötsligt var det Pontus som låg med slutna ögon och när han mitt i allt började penetrera kvinnan med massagestaven jag trodde var väl gömd vaknade jag upp ur min trans och blev äcklad. Inte av henne, men av Pontus. Vad ful han var egentligen. Vad korkad han såg ut när han låg sådär. Jag tassade tillbaka till hallen, tog på mig ytterkläderna, stängde ytterdörren försiktigt och gick ut till en kall Stockholmskväll.

Jag minns den kvällen som om det var igår. Vintern hade ännu kommit på allvar, men just den kvällen singlade små vita flingor ner från himmeln. Götgatan var ovanligt lugnt och jag fick känslan av att den gamla gatan visste vad som hade hänt. Sovrumsväggarna i vår lägenhet hade viskat till de gamla husen längs Götgatan. Husen i sin tur stod där med sina lysande ögon och gottade sig. Jag förstod dem, de har väl inget bättre för sig än att skvallra om folk och deras levnadsöden.

Lite skärrad och omskakad gick jag in på närmsta fik beställde en chailatte. Jag satte mig och tittade på folket som gick förbi på gatan. Magen kurrade och jag beställde in en morotskaka. Jag funderade över hur det kom sig att Pontus var otrogen. Hade han varit det under en lång tid? Hade han haft sex med många andra? Var hade han träffat den läckra blondinen? Hur kom det sig att jag blev så tänd på henne? Jag rannsakade mig själv och kunde inte minnas ett enda ögonblick tidigare i livet då jag attraherats av en kvinna. Jag tog upp min telefon och ringde hem.

– Pontus!

– Hej det är jag.

– Doris! Hej hjärtat. Hur mår du?

– Ganska bra, trött och lite omskakad.

– När kommer du hem?

– Jag sitter på Waynes. Orkade inte se klart på eran akt.

Det blev tyst.

– Doris, vad menar du?

Jag menar att jag inte orkade se dig knulla någon annan, är det så konstigt?

– Men du, herregud. Detta är ett misstag.

– Pontus, jag är trött. Det har varit två tuffa dagar med jobbiga förhandlingar. Är du rar och vädrar ur lägenheten och byter sängkläder. Akta så inte Ghandi och Poppy hoppar ut genom fönstret. Jag ska bara äta upp min morotskaka och dricka upp min latte, sen kommer jag hem. Det är bra om hon har gått då. Du med för den delen. Glöm inte byta sängkläder.

Ungefär så gick det till när ett sjuårigt förhållande fick ett hastigt slut. Separationen gick smärtfritt. Vi sålde lägenheten och i och med det bröt vi kontakten. Med undantag för de tillfällen då Pontus via mail försökte förklara det inträffade. Han skrev att han hade haft fantasier och att han av en slump hamnat i en situation där han inte kunde skilja mellan fantasi och verklighet.

Det värsta av allt var att jag förstod honom. Vårt sexliv hade inte nått så höga höjder de senaste åren, sexlivet var ärligt talat helt obefintligt. Jag hade slutat tända på honom och i samband med det köpt den världsberömda dildon “kaninen” som verkligen gav valuta för pengarna. Jag och kaninen i kombination av snuskiga fantasier funkade bra ihop sexuellt. Jag och Pontus funkade bra ihop praktiskt. I min enfald trodde jag att kaninen hade legat på ett bra gömställe, men uppenbarligen inte. Undrar om Pontus kände sig förråd av mig för att jag hade bytt ut honom mot en dildo. De gånger Pontus hade närmat sig eller visat minsta antydningen om att vilja älska låtsades jag att jag sov eller att jag inte alls hade tid.

När slutade vi egentligen att älska? När slutade vi kyssas? När slutade vi hålla handen och när slutade vi säga puss vid avslut av samtal? Innerst inne älskade jag Pontus, det funkade bara inte för oss rent sexuellt och ska man leva ihop ett helt liv så antar jag att det är en förutsättning.
– Doris! Det kommer bli så mysigt. Hela familjen kommer att samlas. Nora och Brendan reser hem från London och kan du tänka dig att Pierre och Nancy åker hela vägen från New York för att fira jul med oss. Det blir julmat, dans runt granen och alladin!

Mammas ögon tindrade av glädje och jag hade inte sett henne så upplivat på flera år. Efter att vi barn flyttade hemifrån genomgick mamma och pappa en äktenskaplig kris. Något som de tydligen hade hämtat sig från nu ett par år senare. Båda hade gått i pension och numera var det kärlek som präglade hemmet. Jag hade aldrig sett dem så där. Så fort de fick en chans skulle de “pusselinussas”. Något som gjorde mig spyfärdig. Kalla mig gärna bitter (det är det fler som gör) men det är en underdrift av mitt nuvarande sinneslag. Sedan mitt och Pontus förhållande fick ett abrupt slut för ganska exakt fyra år sedan är jag den ständiga singeltjejen i kompisgänget. Något som jag på senare tid hanterat allt sämre och något som omgivningen tydligen har börjat störa sig på.

Den ena graviditeten efter den andra har börjat avlösas i vänskapskretsen och numera är sköna vimmelvänner ett minne blott. Carin verkar också vara ett minne blott. Hon är min bästa vän och är nybliven mamma till en liten Charlie. Hon hade en hormonfylld dag för ett tag sedan och tyckte sig ha rätten att berätta det hon ansåg vara sanningen om mig, för mig:

Sen du lämnade Pontus har du blivit så introvert och bitter. Ingen vill vara med en bitterfitta. Alla är inte som Pontus, du måste släppa och gå vidare, sa hon samtidigt som hon bytte bröst under ett amningspass. Mjölken sprutade för fullt, jag fick lite mjölstänk på mig, något som störde mig. Jag blev äcklad och insåg att man kan ha hormonrubbningar trots att man inte är nyförlöst. Jag påbörjade en kavalkad av självförsvar och avslutade det hela med en liten personattack.

Carin, vem tror du att jag är? Du känner mig och du vet att jag hatar känslan av medlidande. Det är inte synd om mig. Jag lever ett underbart liv med Ghandi. Jag bor i en underbar våning med 3 meter i takhöjd i ett gammalt hus på Söder och jag har ett underbart jobb, där jag tjänar underbara pengar. Det är inte synd om mig! Lägg inte huvudet på sned och titta på mig som om du vore en tiggande hund! Försök inte para ihop mig med din killes polare! Jag vill inte. Allt är underbart. Bara för att du är en nyförlöst mjölkandes kossa betyder det inte att det ger dig rätten att klanka ner på mig.

Vi började gråta båda två, jag tog mina saker och gick. Carin satt kvar med sin bebis fastklistrad vid bröstet. Det kluckar så sött när bebisar ammar. Jag längtar också efter familj och barn, men det skulle jag aldrig erkänna för någon. Jag känner mig ensam och lite bitter.

– Doris, kan du tänka dig att det kommer komma tre barnbarn till mig och pappis om bara ett par månader. Tre små söta bebbar. Lilla Nora din syster, det ska bli spännande att se henne med tvillingmage. För att inte tala Pierres Nancy. Det är en sorg att de bor så lång härifrån, men nu när jag och Pappie är pensionerade finns det ju inget som hindrar oss från att resa i väg på äventyr. Tänk om du inte hade lämnat Pontus, då hade det kanske varit fyra små bebbar i familjen snart.

– Mamma, du vet precis varför jag lämnade Pontus.

– Men han ringde ju till och med oss och bedyrade sin kärlek och sa att han ville ha dig tillbaka, mamma tittade på mig med hopp i blicken. Jag vet att hon älskade Pontus, men det är hon inte ensam om, jag älskade honom också.

– Jag vill inte vara tillsammans med en man som bedrar mig mamma. Jag orkar verkligen inte ha denna diskussionen igen. Jag måste gå nu. Vi ses på julafton. Jag lägger in sillen och fixar Janssons. Puss. Hälsa pappa.

– Doris, jag menade verkligen inget illa. Lilla gumman.

Jag smällde igen dörren. Mamma vinkade från fönstret, jag vinkade tillbaka. Hon hade uppenbara problem att släppa taget om mitt ex. I fyra år hade hon ältat Pontus hit och Pontus dit. Det var inte nog med att han bedrog mig, han bedrog mig i vårt gemensamma hem, i vår gemensamma säng med MIN, min alldeles egna massagestav.

Julafton blev precis som jag hade föreställt mig. Mina syskons respektive är båda engelsktalande, på London och New Yorkdialekt diskuterades bebisar, finansmarknaden, presidentvalet och svensk julmat. Pappa försökte artigt delta i diskussionen på sin knaggliga svengelska. Mamma och Nora betedde sig som ett siamesiskt tvillingpar, då mammas hand tycktes vara fastvuxen på Noras gigantiska gravidmage. Pierre satt framför sin nyinköpta Macintosh och arbetade på en ny design till en stor amerikansk matvarukedjas hemsida. Jag betraktade min familj noggrant och länge. I granen hängde en smällkaramell tillverkad av mig för över 20 år sedan. Jag blev nostalgisk och tänkte på alla jular vi firat här hemma. En tår kilade hastigt ner längs kinden och jag snyftade till. Eftersom alla tycktes vara så upptagna med varandra och eftersom jag var det femte hjulet bestämde jag mig för att ge upp. Jag var värd en bättre jul än det här. Klockan var bara sju på kvällen, men jag orkade inte härda ut längre. Dessutom kanske Ghandi kände sig ensam. Sedan Poppy dog var det bara han och jag där hemma. Vi var ett strävsamt par.

Som väntat blev det sura miner när jag bröt upp, viskningar i stil med: inte ställa upp för familjen, ses ju så sällan, ego och inbunden florerade i det julpyntade vardagsrummet. Men det var inget jag brydde mig om. Jag drog en lättnads suck när dörren smälldes igen. Snöflingorna singlade sakta ner och snön knastrade under fötterna. Jag kisade upp mot himmeln. De små kalla, våta flingorna slickade mitt ansikte. Månen log mot mig. Kvällen var magisk. Jag vinkade in en taxi och blev riktigt överraskad av det bekanta ansiktet, för att inte tala om den bekanta sångrösten.

“Last Clismas I Gev Yo ma hat,
bot the vele Nex day
yo geve away.”

Väl framme gav jag indiern mer dricks än nödvändigt, dels för sångens skull och dels för att jag var på det humöret. Innan jag klev in i porten kastade jag blick på månen. Denna gången log den inte utan skrattade hjärligt och pilimariskt. “Allting går igen“ tänkte jag och skrattade åt indierns fåniga version av George Michels klassiker.

När jag öppnade dörren satt en helsvart katt innanför och lekte med det krulliga snöret på ett paket. Jag blev förvånad, vem kunde paketet vara ifrån? Någon måste ha varit här för posten delar väl inte ut på julafton? För ovanlighets skull slet jag inte upp paketet. Jag ställde det prydligt på vardagsrumsbordet och började göra förbereda för en mysig julaftonskväll hemma. Dillschips med dilldip i kombination med sydafrikanskt rödvin och tända ljus är något alla människor borde prova på. Fylld av förväntan satte jag mig i soffan och började öppna det mystiska paketet.

Det var en bok fylld av erotiska bilder och sexställningar jag inte ens visste fanns. Jag kände genast igen Carins handstil. På insidan av boken stod följande rader med kurvig stil:

Förlåt för senast, saknar dig. Om du inte har haft sex sen vi sågs sist så har jag räknat ut att du har varit utan i ganska exakt 18 månader. Det börjar bli dags. Gå in på följande sajt och ha lite skoj. Får du något napp så kan du ju alltid hämta inspiration från boken. God jul älskade vän, hoppas du hittar dig en fin julklapp.

Carin är inte klok, men det är just därför jag älskar henne. Jag bläddrade i boken, åt dillchips och drack vin. Jag smekte mig själv, fantiserade om att ha sex med en främling. Tänk om någon kunde komma hit och bara ta mig hårt bakifrån. Utan känslor eller krav. Efter att ha druckit upp halva vinflaskan fattade jag modet och slog på datorn. Det var två timmar kvar till midnatt och för första gången i mitt liv skulle jag beträda porrchatternas domäner.

Jag döpte mig själv till “Kåt Tomtemor” och fick genast massor av kåta tomtar på tråden. Jag blev helt till mig av all uppvaktning, jag var tydligen inte ensam om att känna kroppsliga begär på självaste julafton. Vinet gjorde mig övermodig och jag hade bestämt mig. Fick jag rätt fisk på kroken skulle jag hala in den, min kropp skrek efter sex. Jag var en utsvulten lejonhona som krävde penetrering av en kuk för min överlevnad.

Tomten skrev:

Du halvligger på kuddarna med slutna ögon, du har slutna ögon och du stönar tungt. Jag smeker dina vackra bröst som guppar i ojämn rytm. Jag slickar dig och du njuter. Jag biter lätt i din klitoris, du bönar och ber att jag ska tränga in i din våta fitta. Jag har ingen brådska. Jag ska slicka dig till orgasmer flera gånger om innan jag slutligen stöter in i dig. Först ligger jag ovanpå dig, sen tar jag dig hårt bakifrån samtidigt som jag drar ditt hår bakåt och smiskar din stjärt.

Lejonhonan spann nöjd. Hon hade hittat sitt byte. Jag bad om tomtens mobilnummer och när jag fått det skickade jag honom ett sms med uppgifter om adress och portkod. Han lovade att han skulle infinna sig om tjugo minuter. Jag loggade ur.

Rosig om kinderna och lite lätt berusad lade jag mig på soffan och stirrade upp i taket. Sen fick jag panik och ifrågasatte mitt förstånd. Jag tittade på klockan och ångesten kröp över mig när jag såg att det redan hade gått en kvart. Hur lång tid kan det ta att åka från Kungsholmen till Södermalm, inte mer än tjugo minuter. Jag sprang ut till hallen öppnade dörren till trapphuset, satte mig på trappan och väntade i mörkret. “Det är nu eller aldrig”, tänkte jag och tog fram min mobil för att författa ett sms.

“Kära tomten, jag har blivit blyg. Jag vill inte veta vem du är, jag vill inte höra din röst. När du har kommit in i trapphuset går du en trappa upp, min dörr står öppen. Det är släckt, låt det vara det. Jag ligger i sängen. Ta mig om du kan.”

Jag tryckte på sänd och i samma stund som meddelandet gick iväg såg jag en skepnad genom glasdörren vid porten. Jag sprang snabbt upp till lägenheten, lät dörren stå på glänt och tassade in i sovrummet. Kläderna föll till golvet och jag lade mig tillrätta på sängen. Någon minut senare hörde jag ytterdörren stängas igen. Någon gick med trevande steg i riktning mot sovrummet, det gamla trägolvet i hallen knarrade. Ghandi började jama och en mansröst viskade: “God kväll kissekatt, det är bara jag. Tomten.”

Jag såg gestalten i dörröppningen till mitt sovrum. Mannen, kom fram till sängen. Famlade i mörkret efter mig, jag tog hans hand. Den var varm. Han satte sig på sängkanten och började ta av sig sina kläder.

När han var naken kröp han ner mellan mina ben och infriade ett av alla de löften han hade avgett. Han lekte med tungan över hela mitt kön, han lät en finger glida in samtidig som han med ett annat smekte utsidan av mitt anus. Det var skönt på ett ovanligt sätt. Jag hade aldrig blivit stimulerad på det sättet tidigare. Min sköna okända älskare fortsatte leka med tunga och han slickade mig på samma ställe där han precis hade smekt mig. Jag spände ut kroppen som en pilbåge när det gick för mig. Jag befann mig i sjunde himmeln.

Den mystiska älskaren läste min kropp perfekt och det kändes som om våra kroppar var gjorda för varandra. Under tiden jag återhämtade började han kyssa mina fötter, han lät kyssarna vandra från fot till vad, vidare till knäet, sedan till insidan av låret, en hastig kyss på klitoris – jag skalv till. Han kysste mig över magen och slutligen kysste han mina bröst. Jag kände mig redo, jag ville ha honom i mig. Nu! Jag satte mig upp och sökte hans kön men han backade. Istället tryckte han ner mig i sängen och lade sig ovanpå. Främlingen strök sin hårda kuk emot mig och varje gång jag försökte nå honom för att smeka flyttade han sig. Jag var en spinnande katt och det njöt jag av. Tids nog skulle jag få mitt.

Rummet var kolsvart och bara tanken på att jag inte visste hur min älskare såg ut fick mig att bli våt. Hans doft kändes trygg, jag tyckte om den. Den påminde mig om en doft jag känt för länge sedan men som jag i nuläget inte kunde placera. Jag rullade över min älskare och satte mig grensle över hans kropp. Jag kände tydligt hans kuk mot mina skinkor. Sakta, sakta bakade jag neråt och tog ett stadigt tag om härligheten. Den var stenhård och ollonet glänste till i mörkret. Jag slickade på hans ollon, försiktigt men intensivt. Jag runkade honom samtidigt som hans ollon befann sig i min mun. Mannen stönade. När hans stön blev allt kraftigare drog jag ner på tempot och kysste hans pung. Han ryckte till och stönade. Sedan började han famla efter sina byxor på golvet. Jag lade mig ner på sängen och smekte mig själv under tiden han satte på sig kondomen.

När han var färdig lade han sig tillrätta på rygg och jag förstod att han ville bli riden. Jag ville inget än att ta mig en rejäl tur, det var nästan så jag önskade att jag hade haft ett ridspö. Jag satte mig tillrätta och en underbar ridtur började ta fart. Det var precis på väg att gå för mig när min främmande älskare började stöna konstiga saker:

– Kssssa på knät.

Vad sa han? Jag fortsatte rida, dock lite mindre koncentrerad.

– Kisssss på knät.

Jag blev helt chockad. Hade jag hört rätt? Jag saktade ner på mina rörelser och försökte höra efter vad han sa.

Ksssa på knät, stönade han fram och där dog mitt sug att vilja ha sex med honom.

Ursäkta mig, sa jag. Men vad säger du? Vad vill du att jag ska göra på ditt knä??? Frågade jag upprört.

Kissen, jag menar katten klöser mig på knät, vrålade mannen i ett plågat skrik.
Jag vände mig om och vi se Ghandi i full aktion. Den galna katten tyckte tydligen att min älskares knä agerade ultimat klösbräda. När jag lade handen på hans knä ryckte han till av smärta, det blödde.

Många tankar for genom huvudet, rösten hade låtit obehagligt bekant och trots alla överraskningar julaftonskvällen hade givit mig hittills fanns det nog inget som slog den överraskning jag skulle få när jag tände lampan.

– Pontus!!!???!!?

– Doris????!!!!??

Förvirrad och väldigt chockad sprang jag in på toaletten för att hämta något att plåstra om det blodiga knäet med. Men när jag kom tillbaka hade Pontus redan tagit på sig sina byxor. Han vilade huvudet i sina händer.

Jag som fortfarande var naken lade mig på sängen och fick snabbt sällskap av en stor svart katt som placerade sig på min axel. Det var pinsamt tyst i rummet och efter en dryg halvtimma var det Pontus som bröt tystnaden:

– Var är Poppy?

Den natten talade vi om allt som vi inte hade talat om under våra sju år som sambos. Drömmar, känslor, rädslor, otroheten och sex. Samtalsämnena tycktes aldrig ta slut. Vi älskade en gång till, försiktigt och kärleksfullt. Vi kysstes, jag grät. Framåt gryningen somnade vi tätt hopslingrade. När vi vaknade dagen efter vaknade vi som ett par. Övertygade om att vi verkligen var skapta för varandra, både kroppsligt och själsligt.

Julens bråda dagar passerade hastigt. Nu är det vår och flyttfåglarna började återvända för ett par veckor sedan. I rabatten ute på gården växer krokus och snödroppar. Det är ljusare längre på kvällarna och jag är inte längre en bitter Doris. Jag är lycklig och lyckligt förälskad i mitt ex. Vi tar det lugnt och hittar tillbaka till varandra sakta men säkert. En överenskommelse vi gjorde på juldagen var att vi båda behöver ett öppet och levande sexliv. Vi är två väldigt sexuella varelser, något vi inte hade en aning om förra gången vi var ihop.

Carin har blivit tackad tusen gånger om efter den fina julklappen hon gav mig. Hon är förresten gravid igen. Nora och Brendan fick två pojkar, Pierre och Nancy fick en flicka. Mamma är överlycklig över att jag och Pontus återupptagit kontakten. Allt är fridens liljor.

Just det, jag höll ju nästan på att glömma.

Den blonda vackra kvinnan som Pontus bedrog mig med heter Eva. Hon är kassörska i en Icabutik någonstans på Kungsholmen. Det var tydligen där de träffades av en slump. Eva är verkligen lika vacker på nära håll som jag trodde att hon skulle vara. Hon är smålänning och talar världens gulligaste dialekt. Hennes bröst är stora och fasta, jag älskar att smeka dem. Vi brukar ses ibland utan Pontus. Hon är ljuvlig. Lova att inte berätta detta för Pontus för han är oralsexets okrönta konung, men jag måste erkänna att ingen i hela världen kan slicka som Eva.

En novell skriven av Kassie/Apan

Apans blogg hittar du här

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews