Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/5/9/3/worldofbliss.se/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Förstör vibratorn min vagina? - World Of Bliss

Förstör vibratorn min vagina?

dildo, sexleksak, vibrator, vagina

Läste nyss världens roligaste krönika i Cosmopolitan med rubriken ”förstör vibratorn min vagina?” Krönikören Lauren Bans är så rolig att man får ont i magen. Dessutom väldigt uppfriskande med en krönika som öppet diskutera onanivaonor och användning av vibratorer. Läs!

Sedan håller jag på och utforskar twittervärlden. Jag måste lite förläget erkänna min okunnighet i ämnet. Jag trodde twitter mest var till för att med så få ord som möjligt konstant uppdatera sina följare om vad jag gör; ”bakar kakor”, ”tittar på Melodifestivalen”, ”snygga kläder #3” och så vidare. Men så fel jag hade! Twitter är ett intressantare och snabbare version av facebook. Här rasar det fram intressanta tweets och retweets med länkar till spännande artiklar. Jag ska bara observera lite till innan jag börjar tweeta på allvar för world of Bliss.

Jag börjar bli så sjukt sugen på att world of Bliss blir så pass klar att jag kan sätta igång med lanseringen. Idag när jag tittade på statistiken hade den fyrdubblats mot tidigare dagar. 🙂 Det ska bli så spännande att gå in och se den öka när jag väl är igång på riktigt.

Hoppas att du också har en bra dag! Ta hand om dig.

/Bliss

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews