HomeSex & RelationerOrgasmisk Meditation

Orgasmisk Meditation

Du ligger på en yogamatta i ett näste av kuddar, tätt intill dig sitter din meditationspartner och smeker din klitoris utan avbrott i 15 minuter, du ger feedback till ”strokern” vid behov och efteråt berätta ni om era upplevelser för varandra. Sedan svävar du på moln resten av dagen. Välkommen till en session i Orgasmisk meditation!

Orgasmik meditation – OM, eller OMing – uppfanns i San Francisco 2001 av Nicole Deadone och har spritts över jorden sedan dess. Det är en meditationsform för två med totalfokus på klitoris. Idag finns det över 10 000 utövare och flertalet OM-centra spridda över hela jorden. OM utövas alltid på exakt samma sätt, man följer särskilda steg från hur nästet byggs, hur strokern ska sitta till hur man kommunicerar. På så vis kan utövarna sluta tänka och lyssna på sin kropp, sina känslor och vara närvarande i nuet.

OM kan utföras på tu man hand eller i grupper med andra par, strokern kan vara någon du känner, din partner eller en främling(!) Det finns OM kurser och privata OM partys, ett vanligt mingel på någons takterass som på given ”signal” övergår till OMande. Du lämnar garanterat kalaset med ett stort leednde på läpparna, OM ger enligt utsago en bättre kick än all Champagne i världen.

OM kan liknas vid Yoga eller Pilates, den påverkar samma del av hjärnan som Yoga. Det är som mindfullness för vaginan. Meditationen är lika kraftfull för bägge parter och utövas för att uppnå närhet, ökad energi, vitalitet, glädje, njutning och mening i livet.

Orgasm is the single most impactful power source we have, potent enough to bring about many kinds of change in our bodies, relationships and lives”, enligt grundarna till OM rörelsen.

Det är dock inte orgasm som är målet vid OM. Det är meditationen, närheten, och hela upplevelsen i sig.  Även om du inte uppnår orgasm under dina 15 minuter så kickar oxytocinet in och du känner dig lika uppfylld som när du vunnit en vecka på en öde ö med Dwayne Johnston.

Strokern får ut lika mycket av meditationen som klitorispersonen. Förutom att han (eller hon) får känna sig som en kung som skänker henne njutning, ger det förbättrad självkänsla, närhet till sin partner, bättre förståelse för kvinnans klitoris och orgasm och mindre upplevd prestationskrav vid sex.

Vilken dag som helst nu ska jag bygga upp ett näste här hemma och sedan sväva iväg på små oxytocin moln!

Har du också lust att hamna i extatiskt Nirvana? Så här gör du:

  1. Bygg ett OM-näste ihop (detaljerade instruktioner finner du i videolänken).
  2. Av med byxorna och inta OM positionen.
  3. Strokern beskriver hennes vagina neutralt och smeker hennes lår en stund. Timern sätts på 15 minuter.
  4. Strokern tar en klutt glidmedel på vänster pekfinger och höger tumme. Höger tumme läggs löst vid slidöppningen och vänster pekfinger smeker superduper lätt med lockrörelser på klitoris övre vänstra tredjedel (vid klockan 8).
  5. Hon ger feed-back: hårdare, lösare, snabbare, långsammare. Han säger tack.
  6. Fokusera på klitoris och njut. Han fokuserar på känslan i fingret.
  7. När två minuter återstår varvar han ner smekningarna för att inte lämna henne i ett maniskt tillstånd.
  8. Efteråt delar bägge en upplevelse från sessionen med partnern. ”Vid ett tillfälle kände jag…”

Instruktionsfilm

Grundarna till OM www.onetaste.us

 

Previous post
Sommar...och sex. Sommarsex!
Next post
Sexpodden: att se snygg ut när man kommer

No Comment

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *