Testare av sexleksaker

Nu har vi blivit testare av sexleksaker. I onsdags fick vi vårt första paket från redaktionen, en Magic Motion – Magic Fugu. En mintgrön, vibrerande, appstyrd, blåsfisk. Den känns alldeles superlen i handen och ser så söt ut. Jag älskar att det görs sexleksaker som är snygga, roliga och tilltalande för alla sinnen. Vi har lovat att göra en ordentlig recension av leksaken, och den kommer snart när vi testat sexleksaken några gånger.

Magic Fugu vibrerande sexleksak
Magic Fugu sexleksak – vibrerande ägg som ser ut som en blåsfisk från Sinamatic

Pelle vill så klart testa den med en gång. Bläckfisken hinner knappt ut ur förpackningen innan den får simma in i mig. Den har 7 olika vibrationer och kan kopplas ihop via en gratis app. Han laddar förstås direkt ner appen och leker loss. Det går att synka blåsfiskens vibrationer med musik, dra med fingret över skärmen och”måla” vibrationsmönster, spela spel och en mängd andra saker. Medan jag ligger på sängen med Fugun vibrerandes i mig fördjupar sig Pelle i alla roliga funktioner i appen. Lite rolig och konstig känsla med en vibrerande sexleksak i sig och en halvt närvarande pojkvän. Ni vet som när man pratar i telefon med någon som samtidigt sitter vid datorn. De är med men ändå inte, alla svar kommer med en rejäl fördröjning. Men inte är jag den och klaga när jag har en skön sexleksak i mig.

Sedan ska vi så klart åka och handla med Magic Fugu i mig. Han är så förutsägbar min älskling och älskar att pusha min gränser. Jag är ju en ingen vild sexgalen 20-åring, jag är ju en helt vanlig halvpryd 45-åring. Men nej, det bryr inte Pelle sig om. Jag skulle aldrig våga göra något sådant utan honom men han gör mig mycket modigare och gör så att jag ändå känner mig trygg. Jag litar på att han har koll och vettiga gränser.

Att gå omkring på stan med Fugun är inte helt enkelt, den har ju viss tyngd så det gäller att man har gjort sina knipövningar regelbundet, vilket jag så klart aldrig gör. In på apoteket, bzzz drog vibrationerna igång. Per går nöjt omkring med mobilen och byter glatt mellan olika vibrationsmönster. Självklart drar han igång den med högsta intensitet när jag ska betala i kassan. Det är inte lätt att hålla ett normalt ansiktuttryck när man har en vibrerande sexleksak inuti sig.

Kombinationen av att handla, gå bland människor och ha en vibrerande sexleksak inuti sig känns väldigt absurt. Jag hinner inte tänka på sex eller bli upphetsad, det är jag alldeles för stressad för just då. Men i bilen på väg hem, när anspänningen släpper och sedan när vi kommer hem, då är jag rejält upphetsad. Vilket bra sätt att bygga upp en sexuell stämning.

I köket drar Pelle upp min klänning och tar mig snabbt och hårt bakifrån över köksbänken men bara några, alldeles för få drag. Han älskar att göra mig upphetsad och sedan låte mig hänga. Så jag går ut i vardagsrummet och tar tag i fortsättningen själv. Vilket han så klart märker inom kort och ansluter sig till. Utan Fugun. Jag vet inte om jag skulle kunna komma enbart av Fugun, den vibrerar och smeker ju endast på insidan. Kanske med uthållighet och rätt övrig stimulans. Men det testar vi inte denna gång.

En riktigt lång och ordentlig recensionen av sexleksaken Magic Fugu kan du inom kort läsa på worldofbliss.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.