Test av BDSM leksaker

Dominera BDSM leksaker

Vi fick förmånen att testa ett antal BDSM leksaker från Obaie och Fetish Fantasy som Sinful.se tillhandahöll. För att testleksakerna skulle få en genuin testsituation planerade jag testsituationen noggrant och förberedde min undergivna dagar i förväg.

Visst kan man bara ta fram BDSM attiraljerna och dominera loss. Men det härligaste med en BDSM session är ändå att bygga upp en laddad stämning i förväg. Det ger så mycket extra krydda åt upplevelsen. För att bygga upp en pirrande stämning och försätta Pelle i rätt mentalt tillstånd meddelade jag i mitt mest dominanta tonfall: – På lördag ska jag testa BDSM leksaker på dig, då kommer det inte bli nådigt.

Eftersom det här skulle bli Pelles första session som undergiven hade jag ingen aning om vad han skulle tycka om att bli kopplad, bunden, försedd med munkavel och piskad. Eller vad jag skulle tycka om det. Jag planerade min attack till sena eftermiddagen, före middagen så vi inte skulle vara för mätta och däste. Och tidigt så vi inte skulle vara för trötta efter mat och vin

1. Halsband och koppel

Jag smyger upp bakom honom och sätter med bestämd min på honom läderhalsbandet och knäpper fast kopplet. – Ditt säkerhetsord är rött, säg rött om du vill bryta, säger jag. Nu är det jag som bestämmer. Jag drar lätt i kopplet och går mot sovrummet. Han försöker gå in före mig men som van hundägare markerar jag att jag går in i rummet först och har kontrollen. Han får sitta på knä framför sängen och vänta lydigt. På så vis cementerar jag min kontroll ytterligare. Det här kanns ju bra, att vara den som bestämmer helt och hållet.

2. Fastbindningsanordning, hand- och fotfängsel

Jag har förberett fastbindningsanordningen under sängen. (Det var väldigt lätt och smiddigt). Jag beordrar honom att lägga sig på sängen och sätter fast hans armar och ben i hand- och fotfängslena. Jag tar loss kopplet och berömmer honom. Ha, nu kan jag göra vad jag vill med honom. 

Vanligtvis är jag, fast jag inte vill det, lite lite genererad över att be honom slicka mig. Men nu är jag i domminastämning och gränslar hans ansikte och beordrar honom att slicka mig. Jag märker att han försöker röra armarna några gånger men fängslen håller honom väl på plats. Försök inte undergivna min, det är ingen idé, tänker jag nöjt.

3. Flogger – piska

Dags att testa flogger piskan. Jag kliver av hans ansikte och tar fram piskan. Han ser lite osäker ut. För att bygga upp stämningen börjar jag med att dra floggern över hans kropp, smeka honom med den och piska fjäderlätta tag. Hans hårda glänsande kuk avslöjar att han upplever sessionen som extremt upphetsande. Han pratar dock lite för mycket, dags för munkavel. 

4. Munkavel – gag

Jag tar fram gagen och fäster den med bestämd hand i hans mun och knäpper spännet i nacken. Med fingrarna vid munnen känner jag efter att den inte sitter för hårt eller nyps och frågar om det känns ok. – Om du vill avbryta knäpper du med fingrarna eller slår på sängen, säger jag. Han ser nöjd ut. Denna ballgag har en öppen O-ring av silikon och mjuka silikonband så den sitter väldigt snällt i munnen. Inget som skaver eller gör ont. 

Jag lossar händer och fötter och beordrar honom att lägga sig på mage. Inte helt lätt med världens hårdaste stånd. Jag fäster hans armar och ben igen och börjar jobba lite mer intensivt med floggern. Jag har läst på innan hur man ska piska på bästa sätt. Jag tar det väldigt lugnt med piskandet eftersom det här är första gången och jag inte vet om det är hans grej. Emellanåt smeker jag hans pung för njutning. 

Kuken är fortfarande stenhård så han verkar gilla detta.

Skinkorna börjar bli lite röda av piskandet och jag känner att det räcker. Jag låter honom ligga kvar på mage någon minut för att dra ut på det hela. Dags att testa den andra ballgagen som jämförelse. Denna är lite hårdare med en boll i munnen. Den är lite tuffare, bollen är lite större än en pingisboll och har hål som en bandyboll så man får ingen kvävningskänsla. Han verkar gilla den med.  

Jag lossar fängslena igen, lägger honom på rygg på sängen och sätter ihop hans fotfängslen i varandra. Nu är det dags för den slutliga akten, han har gjorts sig förtjänt av att få komma. Min inre domina röstar på en förstörd orgasm, djävulen i mig älskar att släppa kuken precis när han kommer. Älskar att se honom komma, sperman flöda, rinna över utan att röra vid kuken. Han kommer så hårt och är samtidigt så frustrerad och trängtar efter mer. Hallejulja, makten är min.  

Testresultat

Jag som testade och dominerade är väldigt nöjd med samtliga leksaker. I rättvisans namn får vår manliga testperson som utsattes för BDSM-leksakerna utvärdera och betygsätta sexleksakerna. Läs hela testet här

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.