Måndag, veckans osexigaste dag

Måndag, det regnar och är grått ute, jag är helt slute efter en lång dag på jobbet. Kan det bli osexigare än så? Kanske inte men det kan även bli betydligt sexigare. Jag är nämligen helt själv hemma. Det är barnfri vecka och Peller är på jobbresa.

Strax ska jag ta en lång och skön och avkopplande dusch. Jag ska göra peeling, raka min ädlaste kroppsdelar och smörja in mig med min skönaste hudkräm. Sedan ska jag krypa ner i sängen, fluffa till kuddarna och ha lite egensextid.

Jag ska ta datorn med mig och börja titta på lite porr. Jag börjar nog med killar som smeker sig själva, det är så sexigt att titta på tycker jag. Dessutom kommer jag ta med min Satisfyer Pro 2 men den är lite för effektiv så jag få hushålla lite med användningen. Jag vill ju inte komma med en gång. Det här ska bli min njutstund. Jag gillar att inelda med att titta på “male solo masturbation” som det så fint heter i porrvärlden. Sedan kommer jag titta på lite annat, edging är väldigt upphetsande.

Edging är: “Edging, peaking, or surfing, is an orgasm control sexual technique that may be practiced either alone or with a partner and involves the maintenance of a high level of sexual arousal for an extended period of time without reaching climax.” (Wikipedia). Man håller killen precis på gränsen till att komma, man slutar smeka honom precis innan det innan han börjar komma. Här är en bra Edging film på Youporn. Edging compilation är perfekt, då får man se ihopklippta klipp av de bästa edging scenerna från olika filmer.

Nu hinner jag inte skriva mer. 🙂 När hade du egensex senast? Vad gör du när du har tid för egensex? Vad får dig att bli kåt och njuta på egen hand? Skriv och berätta!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.