Har ju inte hunnit blogga, bara testa sexleksaker..

Det har varit lite dåligt på bloggfronten på senaste tiden. Både jag och Lisa jobbar någon vecka till, sen bär det av på en barnfri semester till Spanien. Ska bli riktigt skönt.

Det visade sig vara mera “jobb” än jag trott att blogga om sex. Vi har fått förmånen att testa sexleksaker åt Worldofbliss, och det kan ju många tro är världens bästa jobb :D, och det är det. Nu senaste fick vi testa några penisringar från sinful, och det var en ny upplevelse. Inte för att skryta men…. :D, jag har aldrig haft problem att hålla kuken hård, tvärt om. Kukringen är primärt gjord för att hålla ståndet kraftigare och längre, men nu finns det varianter med inbyggd vibrator. Vi fick testa 4st olika, och du kan läsa testat på “Kampen om ståndet – Test av kukringar“.

Men vi har mera att hinna med innan semestern, med i lådan låg 2st massageoljor med effekt, vi har testat dom och en snabbrecension kommer till helgen.

Likaså har Sinful en “nybörjarlåda” med sexleksaker, som vi hoppas hinna testa under helgen.

Sen får vi semester :).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.