Han bestämmer allt

Vi har en tydlig rollfördelning i vårt sexliv. Pelle bestämmer när vi sak ha sex, var vi ska ha sex och hur vi ska ha sex.

Det kan yttra sig som i fredags. Pelle hämtade mig från stationen efter jobbet och vi hamnade i en lätt bilkö. Till min fasa sa han åt mig att suga hans kuk. Jag försökte vägra men han tog resolut tag om mitt huvud och tvingade mig att suga på hans supergoda kuk. Bilar rullade bredvid oss på bägge sidor om bilen. Inklusive en stor lastbil med väldigt bra sikt in i vår bil. Jag höll på och dö av genans. När han lät mig gå vågade jag knappt sätta mig upp igen. Jag ville bra försvinna in i bilens klädsel och inte synas.

Usch, så hemskt, tänker kanske kvinna av ordning. Men jag skrattar inombords när jag tänker på händelsen. Jag älskar att Pelle pushar mina gränser och tvingar mig att vara med om saker jag aldrig skulle våga göra annars. Sedan älskar jag ju att smaka på hans kuk. Skulle jag verkligen verkligen inte vilja skulle jag säga ifrån på skarpen (säga rött) och då skulle det vara helt ok.

Jag är ingen stackars svag kuvad kvinna utan en kvinna med en underbart sexig man som tvingar mig att utforska mina sexualitet och mina sexuella gränser. Och det är så sexigt. Jag älskar att han tar för sig och bestämmer. Då kan jag verkligen slappna av och stänga av alla tankar. Inget “borde jag göra mera så här nu, vill jag verkligen ha sex nu, är jag inte lite för trött, är det där som han gör nu verkligen skönt, han borde göra mera så där”. Jag har inget att säga till om i frågan så det är bara att ligga och njuta. Men ett NEJ är så klart alltid ett nej. Och utanför sexlivet kan han fetglömma att bestämma över mig. Och det vill han inte heller, han vill att jag ska vara stark och sjävlständig och bidrar till att jag är det. 🙂 Bästa pojkvännen ever. <3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.