Nyfikenhet, frustration och ilska väckte min inre Domina.

För ett antal år sedan var jag och David i en jobbig fas i vårt förhållande. Inget var riktigt roligt och sexlivet hade stagnerat. All vår vakna tid gick till jobb, logistik runt praktiska saker och vi hade hamnat i ett stadium där vi drev vår familj som ett företag. Sexlivet bestod mestadels av enformiga snabbisar och en sexuell frustration började byggas upp mellan oss. Jag var ständigt trött och David klagade oftare och oftare över att sex inte var kul längre, han ville ha ut mer. Själv gjorde jag mig till ett offer och David en missnöjd kritiker – som gjort för konflikt alltså. Resultatet blev att han blev mer krävande och klagade ständigt vilket gjorde att jag började bygga upp en inre frustration och ilska som jag aldrig lät komma fram.

Någonstans mitt i allt började vi läsa artiklar om BDSM och dominanslekar. David ville utforska det mer och då utifrån ett dominansperspektiv. Jag var inte helt med då jag inte riktigt förstått vad BDSM egentligen handlade om. En man som utnyttjar en kvinna – smiskar, binder och sprutar sperman långt ner i halsen. Kunde det bli mer stereotypiskt tänkte jag. Någonstans där och då började jag tänka på hur det skulle vara om han var den undergivna och inte hade något att säga till om – bara lyda! Samtidigt hade jag all min frustration och ilska instängd inom mig och jag tog aldrig riktigt tag i att prata ut och bli av med den först.

Så en fredag kväll, egentligen trötta efter veckan och att ha druckit ett par glas vin, började vi en smått irriterad diskussion om vårt dåliga sexliv. Jag gick i försvar och han kritiserade. Tillslut svämmade känslorna över för mig och jag utmanade ilsket med att säga att “då ska vi göra något nytt ikväll och du ska vara den som är undergiven och jag dominant”. Efter lite övertalning var David med på upplägget. Nu tänkte jag berätta vad som hände den kvällen och som blev starten på något nytt.

Eftersom vi genom åren köpt på oss diverse sexleksaker och porriga outfits av alla möjliga varianter, förvisso avsedda till mig, fanns det en mindre arsenal av uppslag för mig att använda i detta nya upplägg. David fick instruktionen att klä av sig helt naken och gå in på toaletten där han skulle vänta på mig. Jag tog under tiden på mig min helkropps-catsuit, sminkade mig hårt och drog på mig högklackade stövlar. Nu var jag redo för att ta mig an min nyfunna lilla pojkslyna.

Med mig in på toaletten, där min slyna väntade på mig, tog jag med mig en analdusch och glidmedel. När han fick syn på mig i min outfit och med bestämd blick, sannolikt med en glimt av äkta irritation över hans tidigare klagosång, kunde jag se hur hans ansiktsuttryck förändrades. Från att ha haft en lite överlägsen och kaxig framtoning, växlade han till att få ett sårbart och förvånat ansiktsuttryck. Det gjorde mig mer säker och jag beordrade honom att ställa sig i duschen på alla fyra. Jag fyllde upp analduschen med ljummet vatten och sa så honom att slappna av. Jag tog lite glidmedel på mitt finger och strök försiktigt in hans analöppning. Han protesterade lite lamt, men jag fortsatte med att föra in mitt finger försiktigt i analöppningen. Han bad mig sluta, men jag lyssnade inte. Kände mer att jag blev irriterad över hans protester. Därefter tog jag analduschen och förde in det smala munstycket i hans anal och tryckte ut vattnet i honom. Fyllde direkt upp med mer vatten och sprutade in en till omgång. Därefter beordrade jag honom att sätta sig på toaletten, men vänta med att trycka ut tills jag sa till. Han bad om att få vara själv när han skulle göra det, men jag stod bestämt kvar. Det började trycka och spänna i röven för honom och han sa att han inte kunde hålla emot längre. Då fick han tillåtelse att trycka på. Jag kände i hela kroppen hur upphetsad jag blev av att se honom i denna situation och hur liten han såg ut. Han fick beröm vartefter jag torkade honom. Därefter fyllde jag på med mer vatten och gjorde om alltsammans tills han var helt ren.

Nu var det dags för nästa steg och jag tog med honom till ett rum där jag ställt upp vår massagebänk och bredvid den lagt upp några löskukar och glidmedel. Då blev det för mycket för honom. Han fick tillbaka sin vanliga ton och sa ” Maria, allvarligt det räcker nu”. Där och då blev jag riktigt irriterad och krävde att vi skulle fortsätta. En diskussion uppstod och vi avbröt leken. Därefter lade vi oss i soffan slog på en porrfilm och knullade till vi båda kom.

Första gången blev alltså inte så lyckad och det finns mycket kring detta som jag lärt mig och förstått kring dominans och vad det handlar om…och det har även han. Framför allt ska man inte vara ärligt arg över något i vardagen och man behöver ha pratat igenom många saker med varandra innan man drar på. Att vara undergiven handlar om att släppa taget och ge sig själv totalt till sin mästare. Det innebär att den dominante har ett enormt ansvar för den undergivnes trygghet och säkerhet samtidigt som denne hjälper sin ug att tänja gränser, få uppleva total utlevnad bortom all kontroll. Mycket har vi lärt oss och utforskat sedan den här gången för flera år sedan. Det som hände för mig var att jag insåg att det bor en domina inom mig som behöver få leva ut ibland och han har en ug inom sig som behöver det samma. Det var början till något nytt och som vi fortsatt bygga vidare på och leva ut.

  1. Vad spännande att läsa, vanligast är ju att vi tjejer ska vara så himla undergivna. Har länge fantiserat om att vara den lite mera dominanta, men min kille är lite för vanilj för det.

    Hur gick det sen, har ni utforskat den här sidan av era mera?

    1. Ja, det är verkligen spännande! Vi har fortsatt utforska den här delen av vårt sexliv och det visar sig att vi gillar sånt varken han eller jag trodde vi skulle gilla. Mycket kommunikation före efter och under är nödvändigt för att båda hela tiden ska utvecklas. Jag tänkte skriva fler inlägg om hur och vad vi gjort för att ta oss vidare.

  2. Hej, David, Marias man som skriver nu. Har fått direktiv av Maria att gå in och berätta med egna ord vart jag är i allt detta. Jag vet att hon inte skulle uppskatta om jag skrev något annat här än sanningen.
    Jag har lärt mig mycket om mig själv och blivit tvungen att erkänna att jag, trotts det stora motståndet jag kände innan jag tillslut gav upp och fick lova dyrt och heligt att varje gång hon satte på mig ett speciellt armband så fick jag inte säga nej till något hon ville. Jag skulle ångra detta igår.. Jag låg i soffan och hon tog min hand och satte på mig bandet. Jag var trött och inte ett dugg sugen men jag fann mig innan jag började protestera och låg kvar. Somnade till någon minut och vaknade av att Maria stoppade in ett flitigt finger i min stjärt. Sen kände jag en plastpip och han inte ens tänka innan det snabbt sköljde in vatten i mig. Jag blev så förvånad att jag bara så tack fast jag inte direkt kände någon uppskattning. Till saken hör att jag några timmar innan faktiskt hade duschat och utan att säga något sköljt ur mig själv för att slippa de pinsamheter hon tidigare utsatt mig för..
    I alla fall bad hon mig knipa, hjälpte mig av med alla kläder och båda mig blunda och lyfta på rumpan. Kände att hon stoppade in ett skydd eller något under mig och förstått det var en blöja i samma veva hon vecka upp den och spände åt karborren och jag har aldrig kännt mig så skamsen och liten. Jag protesterar lamt Men Maria så bara lugnt att det fick ta den tid det tar men jag ska trycka ur allt vatten i blöjan innan hon var nöjd. Jag följde med hennes rörelse som i lite chock och hon drog på mig en tröja som strax visade sig vara en body. Jag kände skammen komma och Maria lyfte på sin kjol och satte sig över mitt ansikte. Hon sa att jag skulle slicka ren både hennes fitta och anus tills jag var klar. Det tog emot men tillslut lyckades jag börja krysta. Kände hur det rann ur mig och kände också att jag råkade kissa samtidigt. Maria som satt och gnuggade sin fitta över mitt ansikte berömde mig. Jag blev nästan lika förvånad som skamsen när jag kände hennes hand på min kuk och attt den var stenhård. Det hade jag inte räknat med och Marria hånade mig lite för det.. Ja ag kände att jag rodnade när hon tillslut kom och klev av mig ansikte som var högröd och kladdigt av hennes safter. Sen kom det värsta när hon bytte blöja på mig och tog med mig in i sängen för att sova.. forts följer //David

Your email address will not be published.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.