Ny sexblogg – här är vi i nöd och lust

Vi är ett g ift par som bloggar om vårt sexliv och hur sexuell utlevnad gjort vår relation både starkare och djupare. Här delar vi med oss av verkliga händelser, fantasier och kanske en och annan novell. Vi brukar inte ställa oss i något speciellt fack när det gäller sex utan gillar att med öppet sinne testa och utforska allt från trekanter, swingersklubbar, BDSM, tantra, rollspel, dominans och par kurser för att ge några exempel.

I vår sexblogg vill vi dela fantastiska sexuella upplevelser och situationer (i lust), men också när det inte blivit så bra (i nöd). I bloggen kommer vi även dela sexuella upplevelser som vi båda eller en av oss inte förstått oss på,  gillat eller klarat av att genomföra från början, men som med stöd av den andra partnern upptäckt en helt ny nivå av sexuell njutning där alla sinnen spelar sin del. Då kommer vi också att berätta hur vi gjort för att ta oss förbi rädslor, obehag, oförståelse och ibland ren ovilja. Förhoppningsvis kan vi inspirera och hjälpa andra att våga släppa taget och ge plats för helt nya sexulla upplevelser. I nöd och lust njuter vi av sex.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.