Mer om BDSM/kinks via sextest.

När vi började att testa oss fram inom BDSM var det emellanåt med skräckblandad förtjusning. Om man inte varit inne på detta tidigare kan det vara bra att ta det lugnt i början och testa sig fram. Det finns mycket porrfilm som är riktig hardcore BDSM och det kan kännas avskräckande och helt främmande. Vår rekommendation är att läsa på mycket så man börjar förstå vad det handlar om och det är då nyfikenheten sätter fart. Vad är det för sensationella nya upplevelser, känslor och orgasmer som utövare av BDSM beskriver? För oss blev det en trigger som gjorde att vi ville utforska detta vidare.

En sak som vi började med var att skriva ett avtal mellan varandra samt att vi bestämde stoppord i tre nivåer. Dessa kan till exempel vara röd, grön och gul. Syftet med orden är att om man till exempel testar smisk, antingen med handen en piska eller flogger som hjälp, så behövs kommunikation under akten som talar om för den dominante hur det känns för den som får smisk. Grön – fortsätt, Gul – jag börjar närma mig min gräns och Röd – här går min gräns. Stopporden får aldrig negligera då man riskerar att bli avskräckt på riktigt. Syftet är att skapa trygghet, att den undergivne ska våga överlämna sig helt och släppa taget till den dominante, och på så sätt uppnå helt nya höjder av sexuella upplevelser som man aldrig skulle gått med på att testa i vanliga fall. I alla fall var det så för mig och för David.

En annan sak vi testade var att göra ett sextest. Båda svarade var för sig och sedan fick man ut alla frågor och svar som vi hade svarat lika på. Därmed fick vi på ett enkelt sätt fram saker som man inte visste om att den andre ville testa. Det var otroligt spännande och kändes väldigt utlämnande att göra testet och sedan titta på resultatet tillsammans. Sedan kan jag säga att i testet vi gjorde så var det en hel del frågor med sexövningar främst inom BDSM-världen som vi inte ens visste vad det var. Ett bra tips är att ha mobilen bredvid så ni snabbt kan googla.

  1. Kul att se att du kommit igång ordentligt, och intressant att följa era äventyr inom BDSM. Mycket av den BDSM som finns är oftast inriktad på att kvinnor ska vara den undergivna, så din inriktning är riktigt rolig att följa. Kanske får flera kvinnor att våga testa den dominanta rollen.

    Sextestet var en bra länk, den ska göras :P.

    Kul att ha dig (er) här.

    1. Tack för fin och peppande återkoppling. Vårt sexliv är verkligen utvecklande och spännande och det är riktigt kul och hissnande pirrigt att få dela med sig till andra på detta sätt. Jag hoppas verkligen att jag kan inspirera fler människor att våga utforska sitt sexliv.

Your email address will not be published.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.