Mentorskap inom BDSM och dominans

Länge har jag tänkt att det skulle vara spännande att ha en mentor som kan guida mig som dominant. Tro det eller ej men vi har hittat en mycket erfaren mentor som instruerar min ug och mig som dominant. Helt utan att vi vet vad han skriver till var och en av oss. Nu måste jag få dela med mig av lördagens lekar som inspirerats av vår mentor. Tilläggas ska också att jag har en mycket obstinat ug som ofta testar gränser och försöker ta över. Flera gånger har jag då kommit av mig i min dominans och slampan har fått lite som han velat och det har totalt sabbat stämningen för oss båda. Tack vare min mentor var jag denna gång förberedd både i upplägg och mentalt.

Förberedelser är obeskrivligt viktig, det har jag förstått. Den här gången behövde jag tid för att förbereda både upplägg, scen och mental inställning. Först satte jag på David halsbandet med ett hänglås. En sak/tecken som signalerar att så länge halsbandet är på, bestämmer jag allt och David går in i sin ug-roll. David fick order om att gå på toaletten och tvätta ur stjärten, smörja in sig ordentligt med glid och sedan sätta in en analplugg som jag lagt fram. Kläder hade jag också lagt fram, en spetsbody, stay-ups och högklackade skor. Speciellt skorna gör att han blir liten och underlägsen då det inte är helt enkelt för en man att gå i klackar. Efter det fick han lägga sig på sängen och titta på BDSM-porr. Naturligtvis fick han inte ta på sig själv. Sedan satte jag mig för att planera resten av kvällen.

För att min obstinate slampa till ug inte skulle kunna få en chans att ta över eller sabba min mood med att försöka ta över styrningen, fysiskt eller verbalt, bestämde jag mig för att sätta igen munnen med en tätt åtspänd gag. Synintrycken tog jag bort genom att sätta på honom en ögonbindel. Hand- och fotklovar satte jag fast så att jag lätt skulle kunna sätta fast honom och på så sätt även förhindra hans förmåga att ta av något av de sinnesbegränsande saker jag satt på honom. När jag var klar med mina förberedelser gick jag in till sovrummet och hittar en riktigt kåt slampa med stenhårt stånd. Han fick vända sig i sängen och jag spände fast honom så han låg i ett kryss (som vi alltid har sittandes i sängen under madrassen) på mage. En kudde jade jag in under hans stjärt så jag skulle komma åt bättre. Pluggen tog jag ut så analen fick vila några minuter. Därefter började jag massera insidan låren, benen, magen och mellangården tills han stönade högt. Då tog jag bort ögonbindeln och tog fram nappflaskan som jag fyllt med uppvärmd bröstmjölksersättning och visade för honom. Sedan tog jag fram det rör med sperma som han kvällen innan beordrats att “producera” och spara i kylen till mig för senare användning. Hur jag skulle använda det hade han ingen aning om. Nu tog jag röret med sperma och hällde i det i nappflaskan och skakade om. Ståndet var nu helt borta och hans kuk låg slapp och hopkrumpen. Jag frågade om han skulle vara duktig och dricka ur flaskan som jag strax tänkte ge honom. Till svar fick jag en svag skakning på huvudet (prata kunde han inte eftersom gaggen satt i hans mun). Jag lossade lite och han började protestera varpå jag gav honom en örfil och han fogade sig så pass att han lydigt började dricka. På två sekunder blev kuken stenhård igen, vilket jag så klart kommenterade. Jag såg hur han skämdes och det tände mig otroligt mycket. Sedan knäppte jag loss honom, satte tillbaka gagen och ögonbindeln. Sedan ledde jag honom till nästa rum där jag satt upp krokar i taket och band fast honom i en stående ställning. Här satte jag också in en analkrok som fästes runt hans hals och genom ögglorna i hans handbojor. Nu kunde han inte röra sig alls där han stod. Skorna hade jag av säkerhetsskäl tagit av så att han inte under den kommande akten skulle tappa balansen och göra sig illa.

Nu var det dags för piskning och floggning. Detta moment hade jag gjort tidigare, men jag visste att han inte gillade smärta och gjort denna del lite halvhjärtat med en halvkass effekt som resultat. Nu hade min mentor sagt att jag skulle straffa hans skinkor och baksida lår ordentligt. Skinkorna skulle vara ordentligt röda och randiga. Jag skulle rappa i mycket hårdare och under längre tid än vad jag någonsin gjort. Mentorn skrev att om det inte blev rejäla märken eller där min slampa vred sig och skrek så slog jag för löst. Med mig hade jag också instruktioner om hur jag skulle börja, antal lösa och hårda rapp om vart annat. Mitt mål var att få kåtslampan att erkänna sig besegrad, undergiven och ge upp. Jag gick in för uppgiften totalt och upplevelsen för mig var hisnande och upphetsande på ett sätt som jag aldrig upplevt. Jag kände att jag ägde situationen och min undergivnes upplevelse och säkerhet. Det var magiskt.

När jag var färdig släppte jag loss honom och vi gick till soffan där han fick lägga sig i mitt knä, suga om vartannat på mitt bröst och nappflaskan med mjölken blandad med sperma. Jag kysste och smekte hans röda skinkor och gav honom den tröst han förtjänade. Han var så liten, kåt och medgörlig. Precis som jag ville ha honom. Efter en stund gick vi till sängen och han fick ställa sig på alla fyra och jag spände fast honom igen. Gag och ögonbindel sattes tillbaka. Nu ville jag fingra och känna i hans anal. Sedan tog jag fram ett spektrum och började öppna hans anal sakta tills han var helt öppen. Därefter knäckte jag två okokta ägg som fick rinna in i hans öppning. Det är en mycket läcker syn för mig och en sliskigt skön upplevelse för honom. Spektrumet fick gå ihop och jag tog ut det. Sedan tog jag sprutgrädden och fyllde honom till max och lite till. Jag spände loss honom, vilket i det här läget var ok då jag såg och visste att han var så fylld att han därför var rädd att göra på sig och därmed var han inte ens i närheten av att vara kaxig. Jag hämtade en stor blöja som jag satte på omsorgsfullt och ovanpå det en body så allt satt på plats ordentligt. Nu var jag själv så kåt att jag inte kunde hålla mig längre. Jag tog fram en dildo och lade mig framför honom (ögonbindeln var nu borttagen) så han kunde se hur jag låg och onanerade mitt framför ögonen på honom. när jag var nära att komma satte jag mig över hans ansikte och han fick slicka mig till en ljuvlig och utdragen orgasm.

Sedan lade jag mig utmattad och tillfredsställd bredvid honom och jag höll om honom, spekte hans rygg och skinkor. En enorm kärlek strömmade ur mig och allt jag ville var att pyssla om och ta hand om honom. Han hade varit mycket duktig och helt till min belåtenhet. Jag frågade om han behövde lätta på trycket i stjärten och han nickade svagt. Jag gav mitt ok och han fick trycka ut allt i blöjan samtidigt som han fick titta mig djupt i mina ögon. Han skämdes och någon tår rann från hans ögon. Därefter tvättade jag och bytte på honom. Sedan fick han ligga i mina armar och slappna av. Här slutar del ett av den kvällen. Den fortsatte lite senare med fler aktiviteter, vilket var mycket överraskande och glädjande för min lilla slampa då jag vid tidigare tillfällen låtit allt sluta här. Den andra delen får jag eventuellt dela en annan gång.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.