Kinky uppdrag till undergiven slampa

Present från Dominan

Livet som Domina blir bara mer och mer spännande och utvecklande för både mig och min undergivne make som lydigt följer allt nytt jag vill utforska. Jag har länge velat ge olika uppdrag till min ug som sträcker sig både över kort och lite längre tid. Till vår hjälp har jag hittat en app som heter Obediance och finns både för iOS och Android. Här lägger jag dom dominant upp de uppdrag som min ug ska genomföra och som han sedan loggar. Jag som dominant får både påminnelser och uppdateringar över hur min ug sköter sig. Naturligtvis lägger jag in bestraffning och belöning till varje uppdrag som min ug vet vad han kan förvänta sig. Dessutom samlar han poäng som kan användas till att köpa belöningar för. Funktioner som chatt, uppdragsbeskrivning och regler finns också.

Det hela började med att David börjat resa några dagar i veckan i jobbet. Jag som vant mig vid att ha min ug nära och kunna ge och följa upp olika uppdrag live kunde inte tänka mig att dessa resdagar skulle innebära paus i sexlivet. Sagt och gjort hittade jag appen , laddade ner den och började smida planer. Uppdrag med tillhörande bestraffningar och belöningar lades upp och sedan bjöd jag in min ug. Bara den här aktiviteten gjorde mig ordentligt upphetsad och rejält kåt.

När så David skulle dra på tjänsteresa igen hade jag laddat upp med ett mycket upphetsande uppdrag. När David efter arbetsdagen kommit in på sitt hotellrum skulle han skapa en film till mig som han sedan skulle skicka till mig. Han blev sedan tvungen att vara med på videolänk när jag tittade på filmen. Instruktionerna var att klä av sig sakta och sexigt. Sedan gå in på toaletten och göra en ordentlig analtvätt (hjälpmedel hade jag så klart packat ned åt honom). Vattnet skulle vara helt klart och jag skulle få se hur han tryckte ut det framför kameran. Därefter behövde analen smörjas in ordentligt med glid, vilket även inkluderade att föra in glid i analen, följt av instruktionen om att föra in en analplugg med vibrator. Allt tydligt filmat. Självklart ville jag sedan se hur han klädde på sig plagget jag lagt i väskan och David plockar lydigt fram nätstrupbyxorna, med öppen gren, och tar sakta på sig dem. David poserar och visar upp sig för lydigt inför kameran och jag kan ana att kuken hans börjar hårdna. Nu är det dags för David att slå på en porrfilm med anala doktorslekar på temat som jag vet att han är svag för. När det är gjort skickar han filmen och ringer upp på videolänk och vi sätter på hans nyproducerade film. Jag tänder så otroligt mycket på att se honom som lydig ug och hur liten han blir under dessa aktiviteter. Leken utmanar både sinne och kropp för både mig och honom. Han tvingas därefter att fortsätta titta på filmen och samtidigt onanera. Jag kompletterar upplevelsen genom hett dirtytalk där jag kommenterar och förnedrar honom för hans slampighet samtidigt som han får beröm och höra hur duktig han är. När han sedan kommer och sprutar upp över sin egen mage tvingas han sedan leka med sitt finger i sperman och därefter smaka ordentligt på sin egen saft. Jag avslutar med att onanera med en dildo i fittan och en i analen tills jag kommer hårt live inför hans ögon…han längtar skamset efter att få lägga sig vid mina stora bröst och där få välförtjänt tröst. Nästa uppdrag kommer handla om att han ska få i uppdrag att sätta in en kontaktannons och börja söka efter en eller eventuellt två män som ska få leka kinky lekar med min duktiga ug. Han behöver utmanas på de sätt som jag vet att han behöver för att må bra.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.