Gynstol och dominanssex, en magisk kombination

För några år sedan köpte jag och David en gynstol och adderade ett nytt redskap bland våra sexleksaker. Från början bestod fantasin enkom av att jag låg i stolen och han lekte med mig. En helt magisk upplevelse för båda. I mina fantasier och utforskande som domina har jag självklart även låtit min make, tillika ug slampa, ligga fastspänd och tvingas överlämna kontrollen helt i mina händer. Jag blir varm, kåt och berörd bara av att tänka tillbaka på dessa tillfällen då jag utforskat och njutit av hans kropp i denna undergivna och mycket utlämnande situation.

Dominanslekar vill jag hävda, och många med mig, är personlig utveckling på hög nivå. Kanske är det längtan och behovet av mer njutning och tillfredsställelse, tillsammans med den befriande känslan av totalt “peace och mind” som gör att man ständigt vill lära sig och utforska mer. En riktigt bra dominans session ger typ samma effekt som meditation eller andra mindfulness-övningar när det gäller till exempel stresshantering. För en sak är säker som dominant måste du ha full fokus och koncentration på din ug. Jag som domina har totalt ansvar över vad som sker i leken, speciellt när det gäller min undergivnes hälsa och säkerhet Det finns inte minsta utrymme för att fundera på matsäck till barnens friluftsdag, tvätt eller andra vardags angelägenheter. Så välkomna kvinnor till en fristad och en värld i dominansens tecken! Ger er själva tiden att läsa, utforska, känna och förstå BDSM, Femdom, fysisk och psykisk dominans. Jag vågar också lite fräckt påstå att era män sannolikt kommer, kanske även till sin egen förvåning, att uppskatta att få släppa taget och ge sig hän som undergiven.

Åter till gyn-stolen och en härlig stund med min ug… Jag lät honom förstå att jag var kåt och ville använda honom för min egen njutning skull. Han fick ta på sig sitt halsband med ett hänglås på och jag hade mitt halsband med en nyckel. Det är ett bra sätt att få både honom och mig i rätt mindset. Ofta kan jag se att han blir ofrivilligt hård bara genom den handlingen. Ja, som sagt han är en riktig kåt-slampa. Jag hade klätt upp mig i en helkropps-dräckt i svart latex. Dragkedjan nedtill var uppdragen så mina nedre delar syntes. Jag tog hans hand och gick ner till rummet där vår gyn-stol står. Han fick ställa sig i ett hörn och vänta medan jag lade mig till rätta i stolen, benen brett isär och vilandes på stöden. I handen höll jag min favorit flogger och jag drog ner dragkedjan så pass att brösten syntes. Kåtslampan stod där naken, hjälplöst kåt med hårt stånd. Sedan kommenderade jag honom att komma fram och slicka min fitta. Han var så duktig och lydig. När jag inte kunde vänta längre beordrade jag honom att föra in sin hårda kuk i min fitta och knulla mig sakta och snabbt om vart annat. Emellan åt fick han flera rapp av floggern jag höll i min hand samtidigt som jag gav honom mitt bästa fuck-talk och jag såg att han var så kåt. Rappen på hans skinkor blev hårdare och jag förklarade att han inte fick komma. Efter en stund kom jag i en härlig orgasm och han bönade och bad om att få göra det samma. Då det inte var läge för honom än fick han dra sig ur mig och jag ställde mig upp framför honom. Sakta slaknade han och jag tog fram kukburen och satt fast över kuken. Nu var han helt oförmögen att få stånd, än mindre komma eller ta på sig själv i smyg. Han gnällde, bönade och bad om att han måste få komma…Då förde jag honom till soffan där han fick sätta sig och jag slog på en porrfilm som jag visste att han gillade. Han kved när kuken försökte resa sig i buren och jag njöt av att ha kontrollen över hans njutning och orgasm. Efter en bra stund lät jag honom släppas fri från kukburen och jag gav honom en belönande orgasm genom att använda min mun och två fingrar i hans stjärt. Sedan fick han lägga sig i min famn och jag bredde över honom en filt. Där fick han ligga och pusta ut, bli hållen och omhändertagen. En härlig avslutning på en stressig dag och vi sov båda gott den natten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.