Mer oralsex för kvinnor

De flesta män gör ingen hemlighet av att de älskar att ta emot oralsex. Om du känner en kille som har en penis slår vi vad om att det finns en 100% chans att han älskar en avsugning. Det borde inte heller komma som någon större överraskning att kvinnor också älskar oralsex, även om statistiken visar att han får betydligt mer oralsex än hon. Dags att vända trenden! Hur gör vi det? Hur får vi vår partner att förstå att vi vill ha oralsex? FRÅGA!

Ja, just så enkelt är det. Fråga efter det du vill ha, så enkelt att vi glömmer bort det. Vi måste bli bättre på att uttrycka vad vi vill istället för att hoppas att han ska kunna läsa våra tanker. Det känns kanske lite genant, tänk om han inte vill eller tänk om han tycker det är ofräscht eller för hårigt. Samla mod och fråga efter det du vill ha. Många män (förhoppningsvis de flesta) tycker att det är attraktivt med en kvinna som vet vad hon vill ha och frågar efter det. Då känner han sig dessutom eftertraktad och vet att han ger dig något du vill ha istället för att behöva gissa sig fram.

Några tips för att undanröja dina mentala hinder och uppnå oförglömlig oralsex:

Tips #1 Den ofräscha känslan

Är du orolig för att det ska lukta illa eller känner du dig ofräsch efter att ha haft din vagina instängd hela dagen? Börja er sexstund med en gemensam dusch. Vips så känner du dig fräsch ”därnere” och säkerligen lite upphetsad efter att ni har tvålat in varandra och kopplats av i duschen en stund.

Tips #2 Allt detta hår

Är du orolig för att han ska få fullt med hår i munnen och mellan tänderna? Många män tycker att ett välansad venusberg är vackert och sexigt. Många kvinnor känner sig sexigare med en vältrimmad buske. Föreställ dig hans blick när han tittar på din nyanlade, vackert glittrande vagina. Oavsett om du satsar på Brazilian wax (helt bar), French wax (en tunn landningsbana av hår kvar) eller bara trimmar bikinilinjen och klitorisområdet, så känner du dig mer presentabel och inbjudande för att ta emot oralsex. Genom att ansa bort hår runt klitorisområdet blir det också lättare för honom att hitta rätt och riktigt njuta av att slicka dig. En alldeles hårig penis skulle nog inte heller vara lika inbjudande att suga av.

 Tips #3 Kuddtricket

Det här tricket gäller egentligen all sex där kvinnan ligger på rygg. När du ligger på rygg med uppdragna och särade ben, lägg då en kudde under din rumpa så att bäckenet vinklas upp. Då kommer din klitoris fram på bästa vis och du hamnar i bästa position för att han ska kunna stimulera din G-punkt med sina fingrar. Återigen – fråga efter det du vill ha som till exempel G-punkts stimulans. Han kommer bli så nöjd när han ger dig en ännu starkare orgasm.

Tips #4 Sexleksak

Kasta in en dildo eller massagestav i leken. Om det är skönt att komma med hjälp av en massagestav på egen hand, hur skönt är det då inte att kombinera det med en skön mun på klitorisområdet? En vibrator med G-punkts stimulering är perfekt för detta äventyr.

Lycka till – fråga efter det du vill ha – och njut!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.