Vad? World of Bliss är ett erotisk nätmagasin med fokus på kvinnor. Vi är en fristående, oberoende och kommersiellt drivna. 

Hur? Vi skriver om sex & relationer, erotik och välbefinnande. Här hittar du allt från nyheter, reportage, sextips och blogginlägg till erotiska noveller, bilder och filmtips. Vi vänder oss till alla oavsett könstillhörighet och sexuell läggning.

Varför? World of Bliss vill bidra till mera, bättre och roligare sex för kvinnor. Vi vill bidra till en större öppenhet kring kvinnors sexualitet. Vi vill bidra till kvinnors sexuella frigörelse.

Vår vision är att kvinnors sexualitet ska ta en lika självklar plats och avdramatiserad roll i samhället som männens, att kvinnor öppet och utan skam kan uttrycka sin sexualitet. Vi eftersträvar inte att kvinnor ska bli porrkonsumenter enligt traditionell ”manlig” manér – vi vill öppna upp för kvinnlig erotik. Det finns andra sätt för kvinnor och män att uttrycka sin sexualitet än gängse pornografi. När det inte längre är ”mannen” som äger makten i sexfrågan, då har vi nått vårt mål.

Vår mission är ytterst att genom att hjälpa kvinnor att bejaka sin sexualitet öka kvinnors makt. Vi tror att kvinnlig sexuell frigörelse i en förlängning kan leda till kvinnors ökade makt generellt. Sexualitet och makt går hand i hand. Vår tanke är att om kvinnor tar sig ökad makt över sin egen sexualitet bidrar detta även till ökad jämställdhet i stort.

Trevlig läsning!

/Bettina & redaktionen

redaktionen@worldofbliss.se

No Comment

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *