HomeBilderGroin Gazing av Claire Milbrath

Groin Gazing av Claire Milbrath

Claire Milbraths fantastiska fotoserie ”Groin Gazer” publicerades ursprungligen i nättidningen Vice. Vem har inte smygtittat på ett manligt skrev någon enstaka gång?  Den 24-åriga kanadensiska fotografen Claire Milbrath, tog skrevfluktandet ett steg längre. Detta resulterade i denna humoristiska fotoserie som för omväxlings skull, objektifierar mannen. Men kära män, känn er inte förringade, vi älskar era skrev.

Kvinnor har gett mest respons, berättar Claire i en intervju i gayletters.com. Många kvinnor har skrivit till henne och sagt saker som ”Thank you, you made my day”.

Är alla utbuktningar äkta? Det undrar tydligen alla och svaret är att 75% av bulorna är äkta. I några bilder användes det Zuchinis för att få till den rätta looken men de flesta modeller var helt enkelt välutrustade, enligt Claire.

Varför är det så välutrustade modeller på alla bilder? Jo, Claire ville medvetet visa stora buktande skrev för att härma samma löjliga skönhetsideal som modevärlden utsätter kvinnokroppar för. Läs hela intervjun med Claire Milbrath här.

x-art.com sex couple
Previous post
Konstnärligt erotiskt bildgalleri
Luna Beads Luxe knipkulor guld sexleksak erotik
Next post
Världens lyxigaste knipkulor

No Comment

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *