HomeBilderFilmer7 erotiska filmsiter för kvinnor

7 erotiska filmsiter för kvinnor

Nyfiken på erotiska filmer?

Porrvärlden är en djungel och skillnaden mellan olika porrsiter är stor. På de största porrsiterna som nog vänder sig främst till manliga besökare, möts du av en hel del icke smakfulla porrbilder. Det är lätt att avskräckas när tjejerna är tydligt anorektiska och titeln innehåller ordet ”teen” eller ”gangbang”. Sexuella preferenser varierar enormt och vi dömer ingen, folk har olika erotiska fantasier och smaker. Men vi är inte intresserade av filmer där det känns som inte alla verkar må helt bra eller filmer som ger fel magkänsla.

De erotiska filmsiter vi föredrar är de som är mer estetiskt tilltalande och som innehåller filmer av högre kvalitet. Filmer som har mer påkostade miljöer, proffsig ljussättning och känns allmänt attraktivare. Där skådespelarna känns som vanliga människor och inte som offer. Bedömningen är högst subjektiv men skillnaden mellan grova porrsiter och snällare erotiska siter är ganska markant. (Okej, nu känner vi att alla anti-porr feminister skriker men det bjuder vi på).

Det sägs att internet översvämmas av gratis porr men så är det inte riktigt idag. De billigaste produktionerna av urusel kvalité kan vara gratis och korta filmklipp som bara visar en snutt av en film. Vill du titta på kvalitativ erotik utan reklamfält över halva bilden får du snällt betala. Samtliga siter som vi rekommenderar tar ut en månadsavgift, vi har testat och betalningstjänsterna är säkra. Dessutom har de tänkt till och det som står på ditt kontoutdrag avslöjar inte vad det handlar om.

Nyfiken på kvalitativ porr? Eller vill du tänja dina erotiska gränser och testa något nytt? Du är inte ensam, siffrorna varierar men en sak är säker, en stor andel av porrsurfarna på nätet är kvinnor. Så passa på nästa gång du har möjlighet och ge dig ut på din egen filmfestival.

world of Bliss rekommenderar:

www.lustcinema.com
Erica Lust, svenska filmskapare står bakom denna sida. Hon är ett känd namn inom erotiska filmer för kvinnor. Här finns hennes egenproducerade filmer samt andra erotiska filmer i samma genre.

www.joybear.com
Joybear är ett engelskt produktionsbolag specialiserad på kvalitativa erotiska filmer för henne och honom. Vinnare av 2013 ”Good for her” Feminist Porn award. En recension på deras sida lyder: ”This is empowerment porn. Strong women having a dirty great good time.”

www.eroticax.com
Porrig erotik av hög kvalitet. De kallar det själva för vacker erotisk porr för den passionerade älskaren och romantisk sex mellan lustfyllda par. På eroticax hittar du sensuell porr och kärleksfull, passionerad sex.

www.sssh.com
”Smart och sexig erotik av och för kvinnor”, är Sssh.com slogan. Förutom erotiska filmer finns här även medlemsforum, erotiska berättelser, bilder och annat smått och gott.

www.forthegirls.com
Erotisk site för kvinnor med sexiga bilder skapade och utvalda för kvinnor, erotiska parbilder, manliga strippor, erotiska filmer och erotiska noveller. Här finns även artiklar, sextips och mycket mer. Lite grabbig design tycker vi men ändå bra.

www.brightdesire.com
Bright Desire är en sida med feministisk porr för kvinnor och män. De skriver själva att de visar ett annat slags porr: nydanande, feminsistisk, konstnärlig och positiv. De vill förmedla närhet, njutning, skratt, fantasi och glädje.  Här finns kortfilmer om sex, kvalitativa erotiska filmer, recensioner, krönikor, bilder och filmer.

www.x-art.com
Vackra, högkvalitativa erotiska bilder och filmer. Porr men av högkvalité och siten känns betydligt mer inbjudande att titta på än grabbiga hardcore porrsiter.

 

Previous post
Vi älskar nakna män
x-art.com sex couple
Next post
Konstnärligt erotiskt bildgalleri

No Comment

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *